Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfire az alábbi 3 tulajdonságból nem jellemző mind a 3, akkor a nőknek nem kell a férfi? A 3 tulajdonság: sikeres karrierrel rendelkező, jóképű, magabiztos.
Szerintem ezekből a tulajdonságokból nem kell hogy mindegyike meglegyen a férfinak.
Például ha a férfi szerintem jól néz ki, ápolt és jó a személyisége (nem idegbeteg, nem csal meg, nem beszél ki stb...) akkor bőven van esélye sikeres karrier nélkül.
Nyílván ha egy olyan férfiről van szó aki az egész életét le akarja élni munkanélküli segéllyel azzal már más a helyzet... De ha már dolgozik valahol, vagy tesz a céljaiért (pl tovább tanul) azzal nincs probléma
Nekem tuti nem kéne ha ez a 3 alap dolog nincs meg benne. De nem vagyunk egyformák.
Egyébként indoklásnak annyit, hogy ugyan azok a tulajdonságok kellenek egy jó kapcsolat fenntartásához mint a karrierépítéshez. A magabiztosság is elengedhetetlen hozzá. Olyannal meg senki nem jön össze aki nem tetszik neki.
Mi számít sikeres karriernek?
Diplomás vagyok, dolgozom már 3 éve folyamatosan. Bár nem keresek túlzottan jól, de nem szórom el a pénzt és van bôven megtakarításom.
Most ott vagyok, hogy házvásárláson gondolkozom, hogy el tudjak költözni otthonról.
Szóval van pénzem, de csak azért mert nem ba&om el.
Jóképű?
Ez is relatív, mindenkinek más az ízlése. Alapvetően nem tartom magam csúnyának, az arcomon nem változtatnék igazából semmit. A hajamat visszanöveszteném ha tudnám, de hát ez sajnos nem lehetséges.
Magabiztosság?
Ez is egy ilyen tipikus nesze semmi fogd meg jól kifejezés. Igazából nem jelent semmit. Én bízom magamban, másokban viszont már kevésbé.
Szóval ha úgy vesszük mindhárom teljesül, mégis szinte láthatatlan vagyok a nők számára.
Nálam sokkal rondább és sokkal rosszabb pénzügyi helyzetben lévő, sima gyári melós haverjaim viszont simán ismerkednek és vonzóbbak a nők számára.
Szóvsl felesleges racionális, számszerűsíthető dolgok alapján tekinteni a párkeresésre, mert nem lehet objektív dolgok alapján megmondani, hogy ki lesz sikeres és ki nem.
Szerencse és/vagy kitartás kell a dologhoz és nagy pofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!