Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresős női profilokat böngészve meglepően sok hölgy írja a bemutatkozójában, hogy a kisfiús arcú pasikat szereti. Tényleg ennyire vonzóak a nőknek a kisfiús vonások?
A férfiaknak is vonzó a kislányos pofi.
Gusztus dolga.
Nekem tud tetszeni mindketto verzio. :D
Jelenleg is kisfius arcu pasival ismerkedek, 24 eves, de 10-et siman letagadhatna. 😂
Ez a legnagyobb hülyeség, élőben senki sem tartja vonzónak őket. :)
Én kb. 5-7 évet letagadhatok arca, de ezt le se xarják a nők, sőt még inkább hátrány. :) 39f
En azt tudom mondani, mindkettonek megvan a maga szepsege.
A ferfiastol elalelsz, annyira szexi tud lenni, a kisfius meg egyszeruen hihetetlen cuki tud lenni, de jo ertelemben (szamomra).
Attól függ. Az a baj, hogy nem lehet minden “kisfiús arcú pasiról” beszélni. Elvileg nekem is bejönnek, de nem mindegyik!!!! Kisfiús pasi is lehet ronda is meg lehet szép is. Nem mindegy, hogy te melyik vagy. Láttam kisfiús srácot, akiért odavoltam, de olyant is akit rondának tartottam.
Tehát ha valaki kisfiús arccal nem vonzó, annak más okai is lehetnek.
Meglepoen sok?
Egy darabot nem lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!