Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél miért lenne kizáró ok a korábbi prosti tapasztalat?
Nem mintha ezt el kellene árulni nekik.
Viszont más kérdéseknél egyértelműen és egyöntetűen kizáró oknak jelőlik meg itt a GYK-n.
Mi az ami miatt így viszolyognak ennek a gondolatától is a nők??
"A hímprostik piaca gondolom elég szűk"
Pedig sokan vannak. Egyreszuk csak nőket, párokat vállal, másik részük férfiakat, akik sokszor hazas emberek, és senki nem sejti róluk, hogy biszexek.
Nos inkább egy (szerinted) nem önérzetes ferfi mint valaki aki így tud szenvedni a semmin.
A magam részéről ez a végösszegzése ennek a kérdésnek.
O, ez kedves lezarasa volt a kerdesnek. KB, mint amikor a paciens kiallitja a korhazrol az o szakvelemenyet, mert a csunya bacsik meg nenik leszijjaztak az agyhoz, amikor on es kozveszelyes tevekenyseget folytatott.
Szegeny ferfiak, akiket sajnalni kell. Pont ezt irtam, hogy szanalmas a prostizas es kevesebb vagy, mint a tobbi ferfi. Remek kis bemutatot tartottal, hogy masok is igy gondoljak. Bar pont ezzel ellentetes volt a celod, de sikeresen erositettel ra a meglevo sztereotipiara. Mondom ezt ferfikent.
44F
63#
Nem veszed észre hogy senkit nem érdekel a te pszichológusi agymenésed. Elhiszem hogy ki kell adnod magadból az agybajodat, ami talán valami elmegyógy orvosi munkádból fakad, de senki nem vevő erre, elemezzed te saját magadat, mert én még a hsz-eidet sem olvasom el
Férfiként különben sem releváns a férfikritikai véleményed, úgyhogy tartsd meg inkább magadnak, úgysem érdekel senkit
Nő vagyok,mint a hozzászólók többsége. Ha férfiként nem releváns a férfi kritika, akkor a nők általi kritikát mire hivatkozva nem fogadod el?
És miért teszel fel ilyen kérdést, ha nem fogadod el a válaszokat? Nem kell egyet érteni, de megérteni meg lehetne...
ÁLLJ!
Minek mondod el?
Ő sem mondja el, hogy volt feketékkel, vagy volt 24 abortusza, vagy azt, hogy ő a rekorder a buliban cumizásban, 36 pasival, egyszerre! És azt sem fogja az orrodra kötni, hogy néha aláver az exe, aki roma.
A női kritikát inkább elfogadnám ebben a témában, ha azok nem a férfiak egy rétegének direkt megalázását célozná meg. De mivel ez a helyzet, ezért elfogadni ezt sem vagyok hajlandó.
Az pszihodoki okoskodásait viszont végig sem érdemes olvasni, mert ő csupán egyfajta perverzióból irogat ide is, másrészt az ő kritikai véleménye eleve irreleváns a témában (férfiként), szerintem legalábbis
66#
A kérdésben szerepel hogy nem kell elárulni nekik
Ez egy erkölcsi kérdésnek indult, és kisebb háború lett belőle fél nap alatt, amiben a magukat erkölcsbajnoknak tekintő nők osszák az észt (ami nincs) hogy aki ilyet tesz az eleve milyen ember szerintük
Ezzel pedig magukról (is) állítanak ki szegénységi bizonyítványt, igazolva hogy akik alkalmatlanok mindenféle kapcsolatra, azok valójában pont ők lennének
Csakhát a kereslet-kínálat törvényei az ő javukra szólnak sajnos, így ezt nem látják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!