Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel az előző párom megcsalását annyira, hogy a következő kapcsolatomban ne legyek majd teljesen bizalmatlan és gyanakvó a korábbi rossz tapasztalat miatt?
Az exem megcsalt.
Nem egy alkalmas szex volt, hanem volt mellettem egy szeretője, aki nem tudott rólam.
Hogyan felejthetném el annyira a dolgot, hogy a következő párkapcsolatomra ne hasson ki?
Nem akarok ok nélkül minden férfira gyanakodni és ezzel elrontani a kapcsolataim, csak azért, mert kifogtam egy szemét embert.
Olyat keress, akiben megbízol!
Mennyi idős vagy? Mennyi ideig voltál együtt azzal az exel?
#2. Pontos válasz :)
Minden önmagunkkal, vagy más emberrel- emberekkel kapcsolatos negatív gondolatunk MINKET gyengít és betegít meg.
Minden Önmagunkkal, vagy más emberrel- emberekkel kapcsolatos pozitív gondolatunk MINKET erősít és gyógyít.
Ezt a kérdést én is már feltettem magamnak egyszer, csak a másik oldalról! Én is így jártam sajnos.
De! Ez tényleg csak érzelmi érettség (intelligencia) kérdése. Én úgy hessegettem el ezt a gondolatot, hogy úgy tekintek minden új kapcsolat esélyre (nőre), hogy nem dobozolom be őket egy kalap alá, minden új személy akit megismerek, az teljesen egyedi és más, nem mosom össze a rossz tapasztalatommal!
(Jó én ilyen vagyok az élet más területén is, gyűlölök általánosítani!)
Kb, ja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!