Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvos-beteg viszonyról/randiró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos-beteg viszonyról/randiról akinek van tapasztalat tudna mesélni?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla, ha az orvos a kezdeményező? Nem olyan mintha kihasználná a felsőbbrendűségét?

Légyszives komoly válaszokat!

Akinek volt benne része elmeséli hogy hogyan kezdődött, alakult, mi lett a vége?

2018. márc. 13. 01:05
 1/3 anonim ***** válasza:

de olyan, kihasználja

felejtsd el

2018. márc. 13. 01:11
 2/3 AndrejjaMarijann ***** válasza:

Egy orvos nem felsőbbrendű. LOL. Kihasználni a helyzetet tudja, de lehet, hogy tényleg érdekli az, akit randira hívott.

Ismerek ilyen párokat, tartós a kapcsolatuk és harmónikus.

2018. márc. 13. 04:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem van tapasztalatom. Én vagyok a nő, ő a pszichiáterem. Egy idő után eléggé egymásba feledkeztünk. Először azt hittem, hogy csak átvitel. De közben vonzalom lett belöle. Direkt nem szeretelmet írok. Pár hónapig tartott. Egyikünknek se volt senkije.
2018. márc. 13. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!