Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után megmentett házasságok?
hát itt mindenki laikus, ha átélte, ha nem.
a nem laikust hívják pszichológusnak, terapeutának stb.
én a harmadik fél voltam, ők szarul voltak, érdekes, hogy a velem való affér újra összehozta őket, nemhogy nem szakítottak, hanem összeházasodtak.
ehhez persze kell egy társfüggő, szemellenzős, ostoba nő, aki eltűri, hogy a pasija más nővel kavar a háta mögött.
kell a pasi, aki kapcsolatfüggő, halál kényelmes, és nem volt kedve velem újrakezdeni, maradt a posványban, a gerincét elhajította, és miután kiderültek a dolgok, azt kamuzta a nőjének, hogy ő sosem aksrt tőlem semmit, holoott dehogynem, erről kézzelfogható bizonyítékok vannak.
szóval kérdésedre válaszolva, minél inkább elcseszett két ember, minél inkább patológiás esetek annál inkább maradnak a szarban, ha kiderül is egy érzelmi és/vagy fizikai megcsalás.
én azt gondolom, ahol ez megtörtént, nem feltétlenül kell maradni együtt, pláne ha az a fél vagy, akit megcsaltak.
legyen méltóságod, gerinced, tartásod.
Első lépés az őszinteség.
Ha új emberként kezdtek bele akkor más lesz a vége is.
Ehhez két emberre van szükség, sok erőre és munkára.
Nem létezik. A megcsalás nem maga a probléma, hanem a probléma következménye.
Persze évekig lehet utána még vergődni, ha ezt a jelzést sem veszik komolyan a felek.
"én a harmadik fél voltam, ők szarul voltak, érdekes, hogy a velem való affér újra összehozta őket, nemhogy nem szakítottak, hanem összeházasodtak. "
2-es válaszoló: de ez olyan nagy baj? Végül is ha megcsalás után összeházasodtak, ők maguk ketten csak nem érezték olyan rossznak a kapcsolatukat, ezek szerint. Lehet, egy harmadik fél mást lát bele, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!