Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után megmentett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után megmentett házasságok?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem laikus véleményekre, kizárólag olyanoktól, akik átélték, és sikerült helyrehozniuk a kapcsolatukat.

2018. márc. 11. 20:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

"A volt nejem a negyedik házasságánál tart, négy gyereke van három férfitől. "

Nekem ebből nagyon az jön le, hogy volt párod vagy kapcsolatfüggő vagy társfüggő lehetett, esetleg apa vagy egyéb más komplexusos. Szóval nem teljesen egészséges.

Persze attól még nem kell felmenteni a tette alól, csak én egészen másképp nézek arra, aki csak félrekufircolgat, mint aki szeretetéhesen egyik ember karjából a másikba veti magát. Szerintem volt feleséged inkább megértést, lelki elfogadást keresett, amit, úgy tűnik, a mai napig nem talált meg senkinél. Szomorú eset.

2018. márc. 23. 16:03
 22/23 anonim ***** válasza:

"Nekem ebből nagyon az jön le, hogy volt párod vagy kapcsolatfüggő vagy társfüggő lehetett, esetleg apa vagy egyéb más komplexusos. Szóval nem teljesen egészséges."

Most őszintén ha te vagy más lett volna a helyemben akkor pont ez lett volna a legfontosabb, hogy milyen komplexusa volt? Bármilyen volt, tőlem a szeretetet megkapta és azt hiszen ez a legfontosabb. Nincs az az ember aki sorozatosan tűrne egy olyan személyt aki szeretetet kap egy házasságban és sorozatosan visszaél a párja érzelmeivel. Egyszerűen élvezte mással is a szexet. Ha én viselkedtem volna úgy ahogy ő már első alkalommal elhagyott volna.

2018. márc. 24. 15:10
 23/23 A kérdező kommentje:

"Nincs az az ember aki sorozatosan tűrne egy olyan személyt aki szeretetet kap egy házasságban és sorozatosan visszaél a párja érzelmeivel. "

DE valami csak nem stimmelt. Persze, a visszaélés nem jó, nyilván, de valami nagyon nem klappolt közöttetek, amire lett egy (sok) rossz reakciója.

Engem megcsalás esetében mindig érdekel a miért. Én nem nagyon hiszek abban, hogy valaki csak a szex kedvéért megy félre, kivéve, ha nimfomániás, de az meg orvosi eset, ami megint nem mentség megcsalásra, csak elgondolkodtató.

2018. márc. 24. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!