Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél miért lenne kizáró ok a korábbi prosti tapasztalat?
Nem mintha ezt el kellene árulni nekik.
Viszont más kérdéseknél egyértelműen és egyöntetűen kizáró oknak jelőlik meg itt a GYK-n.
Mi az ami miatt így viszolyognak ennek a gondolatától is a nők??
"Abban a hitben éltél"?
Hát akkor eddig tévedésben éltél elárulom
105#
Minek? Úgysem érted meg az "értékrendjeid" mellett, de mivel úgysem hinnél nekem, javaslom a wikipédiát vagy hasonlókat
Tudod: tanulj tinó! és ökör lesz belőled
Az jó!
Legalább nekem nincs szégyenérzetem, kösz hogy átvállaltad kedves vagy!
Amúgy eleget válaszoltam már, lassan le kéne zárni a személyeskedő vitákat
Akinek volt véleménye leírta, akinek elfogadható véleménye volt, annak elfogadtam azt még ha nem is írtam erről, persze a legtöbbet nem lehet elfogadni
A férfiak és nők meglátása ebben a témában eleve élesen külőnbözik, ezt mindőnknek el kell fogadnunk
Azt a trollt miért kevered ide?
Neki köze nem volt ehhez a vitához, ez a vita a nők véleményéről szólt, és csakis azon férfiak véleménye volt még érdekes, akik rávilágítottak ezen női vélemények súlyos ellentmondásosságára.
Az hogy valaki elkezdi itt osztani az észt férfiként a női vélemények mellé állva, vagy hogy férfiként itt kezd személyeskedni mások ellen az engem csak zavart, de figyelembe meg sem próbáltam venni a véleményét.
S mivel nem is olvastam végig őket, ezért valóban nem is számítanak
Tehát itt csak női vélemények, és ezen vélemények kritikája amin a műsor ment, szimpla nemek közötti meglátáskülönbség, semmi más
A prostizást nyilván csak nők ítélik el és olyan férfiak akik mivel sosem voltak rászorulva azzal szórakoznak hogy azt fikázzák aki rá volt már szorulva
Mivel női szemmel valamiért elfogadhatatlan, férfi szemmel pedig egy szükséges rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!