Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol húzódik az a határ, ahol már késő minden korábbi tapasztalat nélkül párt keresni?
nincs határ
bármikor lehet kóstolgatni:DDD
ne tökölj,vágj bele és élvezd ezt a csodálatos érzést
Ha eddig nem volt párod már nem is lesz.
Érzelmileg nyilván egy 16 évesen szintjén állsz és egy 30 körül nő nem lesz anyukád.
Lehet lepontozni.
Csak mondd azt ismerkedéskor,hogy hosszabb szünetet tartottál,de korábban már voltak próbálkozásaid.
Ez nem annyira sokkoló első hallásra.
Találj ki valami szerelmi előzményt fiatalkorodból amit te magad is úgy kezelsz mintha valóban megtörtént volna.
Scoter 30 éves volt, mikor megalapitotta a Scootert és dübörögnek :)
nem, nem vagy elkésve. Próbálkozni sem próbálkoztál senkivel? Nem hinném, hogy agyilag visszamaradott lennél, csupán párkeresés szempontjából a legrosszabb világba születtünk.
Rengetegen nem találnak párt, abban sem vagyok biztos, hogy olyan ritka, ha valakinek 25-30 éves korában semmi nem jött volna össze... olvasgass itt, te is láthatod, nem működnek manapság a társkeresők, az emberi kapcsolatok, társas magányok vannak. Énis csak azt látom, hogy hiába toltam 4 társkeresőt, jelenleg a tindert huzogatom, és... valahogy semmi nem történik.
33F nekem sem jött eddig össze semmi, pedig nem vagyok bányarém 182cm, 80kg, napi 10km-ert kocogok, a koromból 10-14 év simán letagadható.
A tanítványaim szülei többször diáknak néznek a mai napig, angol tanfolyamon kijavították a 32-őt 22-re, mikor bemutatkoztam és még így is fiatalabbnak hittek mint 22.
A hölgyek terén nincs szerencsém, a kiszemelt korosztály 23-tól max. 30-ig, de semmibe néznek.
Ezzel szemben a kis 13-17évesek bugyuta leveleikkel teleszórják a postaládám, küldözgetik a fényképes e-maileket különböző testrészeikről.
A kollegináknak 40 és a halál között szintén bejövök sajnos. Ellenségemnek sem kívánom az érzést, hogy a buszon való elalvás után arra ébredjen, hogy az 57 éves bűn ronda főnökasszonya kiszívta a nyakát.
A sztereotípiákat sajnálatos mód erősítik a tapasztalataim, mikor jól alakul egy randi(kulcs-zár, vagy más fizetős), de nevezzük inkább csak ismerkedésnek, szimpatikusak vagyunk egymásnak. Majd elmondom mi a munkám és mennyit keresek közalkalmazottként, máris hétköznapi és unalmas leszek.
Volt aki kiröhögött a kocsim miatt, vagy mert a szüleim házától 150m-re lakom. Alkalmi vétel volt 2m Ft, mindent felújítottam, ez egy hobbi nálam. Napelem, eső és szürke vízgyűjtő, gyökérzónás tisztítóval, kertészkedem, stb.
Kedves kérdező megértem a helyzetedet, ne add fel, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!