Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol húzódik az a határ, ahol már késő minden korábbi tapasztalat nélkül párt keresni?
30/f
Soha nem volt komoly kapcsolatom, sőt, mondok durvábbat, szűz voltam...
Már teljesen lemondtam róla, hogy valaha becsajozok, nem is igazán motivált a dolog, már egyedül terveztem az életemet.
2 hete egy haverom szülinapján találkoztam egy lánnyal, akinek mikor a szemébe néztem, olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást... Azóta amikor csak tehetjük, együtt vagyunk. Teljesen ki vannak simulva az idegeim, semmi gondom nincs a világban... Javaslom, néha mozdulj ki otthonról...
No meg az se hátrány, ha nem az "első szerelem" szöveggel próbálkozol... Nyilván senki nem fog veled összejönni, ha te nem párt akarsz, hanem "csak egy elsőt"..
+ azt sem értem miért baj neked, hogy 30-asok már a gyerek/ családalapításon gondolkodnak... Ha összejönnél egy lánnyal, akibe szerelmes vagy, akkor te talán nem ezt tennéd?
Mert ha nem és csak dugni akarsz, ahhoz nem kell becsajoznod, vannak erre pénzért igénybe vehető hölgyek szép számmal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!