Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
1. nem, csóró a lelkem
2. Fiú vagyok, nem nyert
3. Ebben lehet igazság, de rengeteg lánytól hallottam már, hogy "ronda, de olyan kisugárzása, meg humora van, hogy ledumálja rólad a bugyit"
4. Ez nem valószínű.
Bocs, véletlen korábban elküldte, rosszat nyomtam.
5. Nem hazudok. Aki nem azt mondja, ami a ti külsőn alapuló világotokban van, az rögtön hazudik? De persze mindenki magából.
6. Ez se sűrűn valószínű.
7. ?
Miért nem értitek meg, hogy nem a külsőtök a probléma?
Akkor a 3. lesz a nyerő. Lányok szájából a kisugárzás azt jelenti, h jól néz ki. Valszeg ezt úgy értik, h nem a tipikus férfiideál, de mégis jóképű vmiért.
Ha minden lány a külsőnk miatt utasít el, az utcán se látunk csúnya srácokat barátnővel, és egyetlen csúnya ismerősünk se kell senkinek, akkor mégis mire gondolhatnánk?
70-es, ne írkálj már baromságokat. Ha ennyire nem tudod kezelni a helyzetet, fordulj pszichológushoz. Ideje lenne. A nők döntő többsége magasról és nagy ívben sz@rik arra, hogy mennyire gazdag a pasi. Az viszont kőkemény elvárás, hogy az anyagi biztonságért tegyen meg minden tőle telhetőt. Keressen munkahelyet és járjon el dolgozni, hogy ne kelljen őt eltartani. (Ha már EZ is gond, akkor bocs.) Érdekes módon nem csak a brókerek, bankigazgatók és jól menő ügyvédek élnek párban és szaporodnak. Hogy finoman fogalmazzak...
Ezen kívül a pasik nagy többsége nem adonisz, ahogy a nők sem szépségkirálynők, hanem tökéletesen átlagos külsejű emberek. Ennek ellenére valahogy lesz nekik partnerük, házastársuk, gyerekük. Az lehet, hogy te az átlagost rondának látod, én viszont átlagosnak.
Ideje lenne elfogadni, hogy a te készülékedben van a hiba. Nem az elálló füledben, vagy görbe orrodban (vagy mittudomén, mi a bajod magaddal), hanem az útszéli stílusodban, nőgyűlöletedben, elutasító természetedben. Értem én, hogy nem ilyennek születtél, és csak a folyamatos kudarc keserített meg, de ezt sajnos mi is érezzük, tetszik vagy sem.
Nem érted, hogy fordulhat elő, hogy egy előnytelen külső is tud hódítani. Többször leírtam a mi esetünket, amelynek alkalmából aztán szépen lehazugoztál. Áruld már el, ha bárki érdeklődik irántad, akkor kapásból feltételezed hogy számításból teszi vagy hazudik neked? Mert ha igen, akkor inkább ne keress partnert. Tégy egy szívességet és ne keserítsd meg senki életét. Jó lenne észrevenni, hogy egész hozzáállásod taszító, függetlenül attól, hogy nézel ki.
És hidd el, ilyen megnyilvánulásokkal szépséges ábrázattal sem kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!