Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"Már ne is haragudj de ez durva volt, ha nem ismered az embert nem kéne ilyet állítanod róla. Honnan tudod?"
Onnan, h ez minden nőre igaz.
"Gondolom hiába mondanám hogy nem minden nő ribanc és van aki nem csalja meg a párját, úgyse hinnél nekem ilyen alapon."
Soha nem mondtam, h minden nő ribanc. Nem minden nő ribanc, de mindből ki lehet hozni, ha elég jól néz ki az ember :)
"Akkor viszont te miért próbálkozol egyáltalán ha úgy gondolod hogy minden nő ugrana ha jobb pasi tűnne fel a színen, akkor miért fáradsz azzal hogy kapcsolatod legyen egyáltalán?"
Ki mondta, h fáradok vele? Már rég feladtam, ilyen külsővel úgyse kellek senkinek.
"Az elméletedre meg megkérdem, hogy szerinted egy nő nem lehet szerelmes?"
De lehet, de csak olyanba, aki jól néz ki, és csak addig, amíg nem találkozik olyannal, aki még jobban néz ki.
"Soha nem mondtam, h minden nő ribanc. Nem minden nő ribanc, de mindből ki lehet hozni, ha elég jól néz ki az ember :) "
1. NE fáradj. Te nem nézhetsz ki elég jól ahhoz, hogy elviseljen egy épeszű nő, ha kinyitod a szád.
2. Önmagad cáfolod, de fel sem tűnik. Tudod, a szépséges külsőn és a pénzen kívül vedd még fel a listára az intelligenciát is. Az is hiányzik.
"NE fáradj. Te nem nézhetsz ki elég jól ahhoz, hogy elviseljen egy épeszű nő, ha kinyitod a szád."
Nem is nézek ki elég jól ahhoz, h kelljek egy nőnek. Viszont ha én lennék a legjobb pasi a világon, bármelyik nőt megkaphatnám, belsőtől függetlenül. Neked is biztos h van olyan, akinek nem tudnál nemet mondani.
"Önmagad cáfolod, de fel sem tűnik."
Miért is?
"Tudod, a szépséges külsőn és a pénzen kívül vedd még fel a listára az intelligenciát is. Az is hiányzik."
Intelligencia? Na ne röhögtess már! Biztos azért vágynak a nők olyan férfiakra, akik magasak, izmosak és jóképűek, de 2 értelmes mondatot nem tudnak mondani.
"A nőnek is van saját akarata véleménye és nem csak a rondáknak mondanak nemet."
Valóban nem, mert van aki a csóróknak is, hiába jóképűek.
"Nem minden nő ribanc, de mindből ki lehet hozni, ha elég jól néz ki az ember"
Ezt szállóigévé kellene tenni.
Ne magadból indulj ki. Lehet, hogy te és a barátaid kétbites aggyal csak kétbites agyú lányokkal találkoztok de a mi köreinkben más szokások dívnak. Túl azon, hogy szeretem a férjem (gondolom az érzés ismeretlen a számodra), soha nem borítanék egy harmonikus, jó házasságot gyerekekkel egy kis alkalmi szexért. Nincs rá igényem és okom sem. És egyébként sincs az a szex, amiért megérné. ANNYIRA nem lehet jó.
Tudod, értelmes emberi lényként tudok döntéseket hozni, következményekkel számolni, és tudok mérlegelni.
Arról már nem beszélve, hogy a hűség is jelen valamit számomra. Igaz, ehhez két bitnél több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!