Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/860 anonim ***** válasza:
50: Ez már kezd olyan lenni, hogyha a tények nem igazolják az elméleted, akkor megváltoztatod. A tényeket. Sajna én sem láttam még hozzám hasonló csúnya pasit nővel, de nem is láttam még minden párt. Szóval addig csak bízok, hogy talán majd nekem is akad valaki. :) Csak azt nem tudom, hogyha összejönne, és beírnám ide, akkor engem is azonnal hazugnak titulálnál?
2013. febr. 4. 15:51
 52/860 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem, ha az 50 -es meg a hozzá hasonló válaszolók szerint minden csajnak csak jóképű/helyes meg/és pénzes pasijai vannak akkor Magyarország férfi lakosságának (adott korban)3/4-ede gazdag meg jól kinéző szerintük?

Vagy hogy gondolják? Nem lenne kicsit túl sok jóképű pasi akkor? Gazdaságilag se itt tartanánk ha minden huszonéves srácnak akinek csaj a van saját lakása jól fizető állása meg kocsija lenne. Valahogy a statisztikák nem ezt támasztják alá, de ki tudja lehet csak én nézek rossz felmérést.

2013. febr. 4. 16:21
 53/860 anonim ***** válasza:

#51 Ha valóban csúnya vagy, akkor nem fog összejönni, tehát nincs miről beszélnünk.

#52 Köszönjük az értékes hozzászólást!

#53 Ha csak a fiatal korosztályt vesszük alapul, akkor max a fiúk/férfiak felének van nője. Ezt a felét pedig a jóképűek és a tehetősek alkotják.

2013. febr. 4. 16:30
 54/860 anonim ***** válasza:
87%
Mondd már 54-es, te mégis hány éves vagy? 15? Mert az én 30 feletti hímnemű ismerőseim egyike sincs egyedül. Tanár vagyok én is (eredetileg), baráti köröm nagyrészt hozzánk hasonló csóringerekből áll és a szakma nem gyűjti a jóképűeket. Nem olyan vonzó pálya ez...
2013. febr. 4. 16:37
 55/860 anonim ***** válasza:
27 vagyok, de egyébként írtam is, h a fiatal korosztályról beszélek, a tizen-huszonévesekről.
2013. febr. 4. 16:45
 56/860 anonim ***** válasza:

A tizenéves korosztályt talán hagyjuk, nehogy már az legyen mérvadó, hogy közöttük hány facér van.....

A huszas korosztályon pedig sokat segítene, ha virtuális kapcsolatok helyett igaziakat keresne. Nem az a baj velük, hogy rondák, hanem az, hogy nincs körülöttük olyan közösség, ahol partnert találhatnának. Ülnek a gép előtt, a neten és a FB-on kívül nem létezik a számukra semmi.

Ja, így nehéz.

2013. febr. 4. 16:52
 57/860 anonim ***** válasza:
Közösségben is ugyanúgy visszautasítják az ember fiát, ha ronda. Ráadásul ott még ott van a barátzónás dolog is. Az olyan, mint a cigánysor: ha egyszer odakerülsz, nem jutsz ki élve.
2013. febr. 4. 16:59
 58/860 anonim ***** válasza:

Talán nem jó a célcsoport...

Egy fiatal tizenhuszonéves leányzó még rajonghat a szép testért és imponálhat neki, ha a férfi vad és menő hobbikat űző macsó, mert ezzel felvághat a barátnők előtt. De ha már meg akar állapodni, családot, gyerekeket szeretne, akkor az ilyen pasikkal szemben inkább azokat részesíti előnyben, akik megbízhatóak. Lehet, hogy nem jóképűek, de lehet rájuk minden helyzetben számítani, gyengédek és türelmesek a gyerekekkel, és nemcsak akkor vannak otthon, amikor megcsinálják az asszonyt, hanem akkor is, amikor a csemetével gond van vagy beteg. Egy őrült motoros, sziklamászó vagy siklóernyős lehet akármilyen vonzó, a célra alkalmatlan. Ha kalandvágyó, akkor sosem lesz otthon, ha őrült hobbijai vannak, akkor kinyírja magát. Anyaszemmel ez nem szép kilátás.

2013. febr. 5. 00:14
 59/860 anonim ***** válasza:
91%
Hasonló kérdéseket tettél fel pár nappal ezelőtt is. Tudod te miért nem találsz magadnak egy normális csajt? Mert itt siránkozol egész nap a kib@szott gép előtt. Szánalmas a felfogásod. A büdös kurvä életben nem fogsz találni egy normális csajt sem, mert akkora egy f@szfej vagy, hogy az már fáj. Abszolút nincs benned semmi tisztelet, ezért írtam olyan hangnemben, amilyenben nem illene.
2013. febr. 5. 16:03
 60/860 anonim ***** válasza:

"De ha már meg akar állapodni, családot, gyerekeket szeretne, akkor az ilyen pasikkal szemben inkább azokat részesíti előnyben, akik megbízhatóak. Lehet, hogy nem jóképűek, de lehet rájuk minden helyzetben számítani, gyengédek és türelmesek a gyerekekkel, és nemcsak akkor vannak otthon, amikor megcsinálják az asszonyt, hanem akkor is, amikor a csemetével gond van vagy beteg."

És jó, ha van ott zseton is.......

2013. febr. 5. 17:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!