Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/860 anonim ***** válasza:
A tróger jelzőt szerintem nem a külsőd miatt kaptad...
2013. febr. 6. 10:14
 82/860 anonim ***** válasza:
52%

"De most komolyan, honnan veszitek, hogy a külsőtök miatt utasítanak el? Honnan?"

Részben ugyanaz, amit a 77-es írt: ha egyből fényképpel ismerkedek, vissza se ír egy lány se, ha közben küldök képet, akkor meg v onnantól nem írnak vissza, v érezhetően azonnal elkönyvelik, h csak barát lehetek. Élőben pedig legtöbbször megmondták, h nem vagyok az esetük, és a többi esetben is sejthető volt.

"Ezen kívül a pasik nagy többsége nem adonisz, ahogy a nők sem szépségkirálynők, hanem tökéletesen átlagos külsejű emberek. Ennek ellenére valahogy lesz nekik partnerük, házastársuk, gyerekük."

Az átlagos külsejűeknek talán. A csúnyáknak nem.

"Az lehet, hogy te az átlagost rondának látod, én viszont átlagosnak."

Ha nő vagy, akkor éppen fordítva. Lehet h attól még adsz esélyt az átlagosaknak is (de csak ha alacsony az önértékelésed), a valóban rondáknak viszont biztosan nem.

"Nem érted, hogy fordulhat elő, hogy egy előnytelen külső is tud hódítani."

Mert nem fordulhat elő.

"Többször leírtam a mi esetünket, amelynek alkalmából aztán szépen lehazugoztál."

Mert inkább a saját szememnek hiszek, mint olyanoknak, akiket nem is ismerek, és bármit írhatnak. A saját szememmel pedig azt látom, h akinek előnytelen a külseje, az esélytelen a csajozásban.

"Áruld már el, ha bárki érdeklődik irántad, akkor kapásból feltételezed hogy számításból teszi vagy hazudik neked?"

Egy kezemen meg tudom számolni, h hányan érdeklődtek eddig irántam, de mindig kiderült utána, h így volt.

"És hidd el, ilyen megnyilvánulásokkal szépséges ábrázattal sem kellenél."

Hiszed te. De egyébként ha szépséges ábrázatom lenne, nem lennének ilyen megnyilvánulásaim, mivel nem utasítottak volna vissza mindig.

2013. febr. 6. 10:22
 83/860 anonim ***** válasza:

"Lehet h attól még adsz esélyt az átlagosaknak is (de csak ha alacsony az önértékelésed), a valóban rondáknak viszont biztosan nem."

Pöttyet ellentmondásban vagy önmagaddal, nem gondolod? Azt állítod, hogy csak az kezd egy átlagos külsejűvel, akinek alacsony az önértékelése. Vagyis a belső neked sem fontos, csak a szép külsőt tekinted értéknek. Nekem meg speciel az számít, hogy a férjem jó az ágyban, mindig kedves, mindig nyugodt és higgadt, türelmes a gyerekekkel és szeret minket. És kösz, az önértékelésem rendben van. Életem párja igencsak népszerű volt az egyetemen, szerény külseje ellenére is. De tudom, a te világodban ilyen nincs. Még jó, hogy nincs közöm hozzád.

"Mert inkább a saját szememnek hiszek, mint olyanoknak, akiket nem is ismerek, és bármit írhatnak. A saját szememmel pedig azt látom, h akinek előnytelen a külseje, az esélytelen a csajozásban."

Tapasztalataid igen korlátozottak, már megbocsáss. Ha a hozzád hasonlóan előnytelen külsejű fickók hozzád hasonló megnyilvánulásokat engednek el, akkor elhiszem, hogy mást nem látsz.

"Egy kezemen meg tudom számolni, h hányan érdeklődtek eddig irántam, de mindig kiderült utána, h így volt."

Ja, minden nő hazug, számító dög. És mindez megállapítva max 5 eset alapján.... F@sza.

"De egyébként ha szépséges ábrázatom lenne, nem lennének ilyen megnyilvánulásaim, mivel nem utasítottak volna vissza mindig."

Próbáltam ráírányítani a figyelmet arra, hogy a jómodor és a habitus fontos.

2013. febr. 6. 11:28
 84/860 anonim ***** válasza:
"Egy kezemen meg tudom számolni, h hányan érdeklődtek eddig irántam" - akkor te szerencsés vagy, hogy egyáltalán érdeklődtek.
2013. febr. 6. 11:30
 85/860 anonim ***** válasza:
Ha valaki előnytelen külsejű, akkor a netes társkeresés szerintem nem a legjobb megoldás. Hiába jó fej, hiába van sziporkázó humora, nem fog kiderülni. Egy kellemes természet, igényes öltözék (kellemes illat) nagyon sokat ad hozzá.
2013. febr. 6. 11:36
 86/860 anonim ***** válasza:
85: Csak a pontosság kedvéért. Élőben még szóba se nagyon állnak velem a lányok, hiába adott minden, amit fenn felsoroltál.
2013. febr. 6. 12:23
 87/860 anonim ***** válasza:

"Azt állítod, hogy csak az kezd egy átlagos külsejűvel, akinek alacsony az önértékelése. Vagyis a belső neked sem fontos, csak a szép külsőt tekinted értéknek."

Ezt mégis miből szűrted le? A női logika alapján olyan következtetésekre juttok néha, h csak fogom a fejem :D

"Nekem meg speciel az számít, hogy a férjem jó az ágyban, mindig kedves, mindig nyugodt és higgadt, türelmes a gyerekekkel és szeret minket."

De ha bepróbálkozna nálad egy álompasi, lelkiismeret-furdalás nélkül beugranál az ágyába.

"Ha a hozzád hasonlóan előnytelen külsejű fickók hozzád hasonló megnyilvánulásokat engednek el, akkor elhiszem, hogy mást nem látsz."

Aki naivabban áll hozzá a nőkhöz, az is ugyanilyen sikertelen, ha csúnya.

"Ja, minden nő hazug, számító dög. És mindez megállapítva max 5 eset alapján.... F@sza."

Ilyet se állítottam soha. Az mondjuk igaz, h őszinte nővel még soha nem találkoztam.

"Próbáltam ráírányítani a figyelmet arra, hogy a jómodor és a habitus fontos."

Sajnos nem így van.

"akkor te szerencsés vagy, hogy egyáltalán érdeklődtek."

Inkább ne érdeklődtek volna, mert csak hülyítettek és átvertek.

2013. febr. 6. 12:26
 88/860 anonim ***** válasza:
87%

"De ha bepróbálkozna nálad egy álompasi, lelkiismeret-furdalás nélkül beugranál az ágyába."

Nos kisfiam, ez az a pont, ahol elég belőled. Lehazugoztál, most már k.rva is vagyok. Remek.

Ha lefekszik veled, egy számító dög, hanem, akkor egy ribanc.

Nem tudom, összejön-e valaha, de előre sajnálom a szerencsétlent. Ennyi.

2013. febr. 6. 12:53
 89/860 anonim ***** válasza:
47%
Sajnálom, ha fáj az igazság :)
2013. febr. 6. 13:01
 90/860 anonim ***** válasza:

87-es "De ha bepróbálkozna nálad egy álompasi, lelkiismeret-furdalás nélkül beugranál az ágyába." Már ne is haragudj de ez durva volt, ha nem ismered az embert nem kéne ilyet állítanod róla. Honnan tudod?

Ami szerinted álompasi az nem minden nőnek az.

Gondolom hiába mondanám hogy nem minden nő ribanc és van aki nem csalja meg a párját, úgyse hinnél nekem ilyen alapon. Akkor viszont te miért próbálkozol egyáltalán ha úgy gondolod hogy minden nő ugrana ha jobb pasi tűnne fel a színen, akkor miért fáradsz azzal hogy kapcsolatod legyen egyáltalán? Ha meg nem így gondolod légyszíves ne sértegesd az embereket azért mert az ő tapasztalatuk más mint a tiéd, nem vagyunk egyformák így logikus hogy nem is ugyanazokkal a dolgokkal találkozunk.

Az elméletedre meg megkérdem, hogy szerinted egy nő nem lehet szerelmes? (lehet csak én állok így hozzá, de mivel szeretem a párom nem csalnám meg semmilyen pasival, sem álompasival se mással)

2013. febr. 6. 14:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!