Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/860 anonim ***** válasza:
Helike13 #119: Ez egy nagyon jó írás, csak nem tudom, hogy jön ide:D
2013. febr. 6. 17:14
 122/860 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy lásssátok, a nők csak a legjobban kinéző 20%-kal kezdenek kapcsolatba, a "futottak még" kategóriájú 80%-ot le se tojják.
2013. febr. 6. 17:16
 123/860 anonim ***** válasza:
Ja, igen. Ez a baj, ha relatíve buta ember az interneten olvas. Az a baj az internettel, hogy rengeteg dolog felkerülhet ellenőrzés nélkül. Na most a befolyásolható szűk látókörű ember elolvassa, és azt hiszi igaznak, amit ő is annak tart, "mert az interneten is megírták". Máshol van a cikkben az igazság, nem a 20%-ban. Akkor 10 férfiből 8 nem él kapcsolatban? De ha ott van a cikk, azt miért nem olvasod/olvassátok el, és miért nem próbáltok okulni belőle?
2013. febr. 6. 17:19
 124/860 anonim ***** válasza:
"nők csak a legjobban kinéző 20%-kal kezdenek kapcsolatba" Ilyet meg nem tudom hol olvastál...
2013. febr. 6. 17:24
 125/860 anonim ***** válasza:

Itt:

"A nők számára alapvetően kétféle férfi létezik, csak erről nem beszélnek, és sokszor nem is nagyon tudnak (tudatosan). Az egyik csoport felkelti az érdeklődésüket, a másik nem. (...) A gond ott van, hogy a második csoport - ami a nők számára nem is létezik - a férfiak 80%-át teszi ki. Ezekkel a nők csak végszükség esetén állnak szóba - ez régen azt jelentette, hogy a nagyi kifejezett tanácsára; manapság inkább azt, hogy csak 30 fölött, amikor a bulizásnak már vége, és sürgősen kéne a házasság meg a gyerek."

2013. febr. 6. 17:34
 126/860 anonim ***** válasza:

"Az egyik csoport felkelti az érdeklődésüket, a másik nem."

Én itt külsőről egy szót sem olvasok.

2013. febr. 6. 17:35
 127/860 anonim ***** válasza:

Előző bekezdés:

"Ha a kinézetre vonatkozóakat félretesszük, a többi elvárás ígéretesnek tűnik a szerelemben balszerencsés férfiaknak, hiszen általában ilyesmikről van szó: a pasi legyen kedves és megértő, intelligens, legyen jó humora, tudjon a nőre figyelni, stb. Namármost ez mind szép és jó, csak az a gond, hogy tele a világ ilyen pasikkal, akik a kutyának sem kellenek. Hol van tehát ez a kutya elásva?"

Tehát lehetsz akármennyire intelligens, megértő, jó humorú stb. leszarják a burádat, ha nem nézel ki jól. Itt van a kutya elásva.

2013. febr. 6. 17:38
 128/860 anonim ***** válasza:
Jéééézusom. Neked ebből komolyan ennyi jött át?
2013. febr. 6. 17:39
 129/860 anonim ***** válasza:

helike én értem amit leírtál de annak a honlapnak amit belinkeltél a kérdezője pont a maga igazáról akarja meggyőzni a pasikat, nem kétlem hogy helyesnek véli, de ez a 80% kicsit magasnak tűnik nekem, szerintem légbőlkapott és csak azért van benne hogy meggyőzőbb legyen az állítása.

Amógy az írás több pontjával nem értek egyet de ez már csak az én magánügyem.

2013. febr. 6. 17:45
 130/860 anonim ***** válasza:

Légbőlkapott?

[link]

Ez egy társkereső felmérése (nem egy 10 milliós országé, ahol van 10000 felhasználó, hanem egy 300 milliós országé, tehát picivel pontosabb képet ad).

Nézd meg a diagramokat, főként a harmadik diagram érdekes, ahol hiányzik a Gauss-harang fele, alatta ott a kulcsmondat: "As you can see from the gray line, women rate an incredible 80% of guys as worse-looking than medium"

2013. febr. 6. 17:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!