Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/860 Laylah ***** válasza:

Komolyan, nem érdemes veletek foglalkozni. Mint az öszvérek, olyan makacsok vagytok. Nem azért nem ír most se más csaj, mert csúnyákkal nem beszél, hanem azért, mert bármit állítunk, rögtön ugrotok mint kutyák a koloncra, hogy megcáfoljátok. Nem érdemes nektek magyarázni, mert csak a magatokét viszitek. Anno a 4. oldal körül leírtam, hogy az én Párom milyen kinézetre. Rögtön azt hoztátok ki belőle, hogy azért vagyok vele, mert magas; viszont mikor írtam, hogy két exem is alacsonyabb/egy magas volt velem, mindkettő szintén picit pocakos, szegény, arra már nem reagáltatok. Mielőtt vádoltok, nem, nem hazudok.

Nálam elég, ha egy pasi nem visszataszítóan csúnya (tehát nem takarja a fél arcát kelés, nem olyan kövér, hogy nem bír felállni, nem üvegszemű, stb.), akkor már van egy pici esélye, de azt csak a belső értékeivel tudja kompenzálni. Ha pedig szeretek valakit, akkor ő az álompasi. Páromat se főleg a kinézetéért szeretem, hanem mert pl azon felül, hogy tetszik a hosszú aranyszőke haja meg a kék szeme, mondjuk mindig meg tud nevettetni, megvéd mindentől, ha kell, a saját családomtól is, mindig megértő és figyelmes, udvarias, elviseli ha néha hisztizek, stb.

Ahhoz, hogy két ember összejöjjön, nem csak a külső szimpátia a döntő, mert lehet egy alma szép és csillogó, ha belül rohadt...

2013. febr. 6. 20:04
 142/860 Laylah ***** válasza:
Bár, most jut eszembe, hogy mi itt általánosságban beszélünk, holott a kérdés eredetileg a tinikre vonatkozott. Abban az esetben viszont egyetértek, ami őket illeti.
2013. febr. 6. 20:06
 143/860 anonim ***** válasza:
Ha esetleg szereznék barátnőt, akkor úgyis beszámolok róla, és megkövetlek. Képet majd tegyél fel, hogy lássuk, mint alacsony, pocakos, hajléktalan, sz@r külsejű srácok mire számíthattunk volna, ha fiatalabbak lennénk.
2013. febr. 6. 20:13
 144/860 anonim ***** válasza:
0%
Laylah, a hosszú írásodban annyi hazugság van, h inkább nem is részletezem.
2013. febr. 6. 20:16
 145/860 anonim ***** válasza:
Helike, a testi fogyatékosság, mint a rövidlátás, nagyothallás, ki nem fejlődött tenyér, csípőficam vagy járáshiba NEM ronda. A fogatlanság viszont igénytelenségre vall. Utóbbit lehet korrigálni. Sántával járnék, fogatlannal nem.
2013. febr. 6. 20:17
 146/860 anonim ***** válasza:
No persze. Akkor azzal is járnál, aki csontbetegség, vagy kalcium-felszívódási problémák miatt lett fogatlan.
2013. febr. 6. 20:20
 147/860 anonim ***** válasza:
94%
Aki azt írta rá, hogy hazugság, az ezt mi alapján írta?
2013. febr. 6. 20:21
 148/860 anonim ***** válasza:
TÖKMINDEGY, miért fogatlan. Ha kihullott, pótoltassa ki a fogsorát.
2013. febr. 6. 20:24
 149/860 anonim ***** válasza:
Akkor majd összedobják a barátnők a fogatlannak a zsetont rá. :)
2013. febr. 6. 20:27
 150/860 Laylah ***** válasza:
147: erre én is kíváncsi lennék. De már megint csak alaptalanul, "ujjal mutgatva" hazugoznak le...
2013. febr. 6. 20:29
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!