Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Hűség? Egy nő csak akkor képes hűséges maradni, ha soha nincs lehetősége a párjánál jóképűbb férfit fogni.
Amúgy igen, jelent vmit, sajnos voltam már szerelmes nem egyszer. Többet szerintem nem leszek, ti nők kiöltétek belőlem a szerelemre való képességet. Ezért az egyért hálás vagyok a női nemnek.
Ez az egyetlen dolog is elég, hidd el. Már ezzel is tönkretehetsz valakit.
A boldogság nem jár senkinek. Nincs rá jegyünk, amivel sorbaállhatunk érte. Vagy megtaláljuk, vagy nem. Ez az élet.
Azon kívül igaza van az előttem szólónak. Minket hiába sértegetsz, ettől neked biztos nem lesz jobb, nekünk nem lesz rosszabb.
Én nem haragszom a nőkre. Nem tehettek arról, h ennyire felszínesek vagytok, így alkotott meg benneteket a jóisten v a természet, ki melyikben hisz.
Engem csak az zavar, h születésünk pillanatában eldől, megtaláljuk-e a boldogságot v sem. Konkrétan aki rondának születik, az nem lehet boldog, mivel egy nőnek se fog kelleni soha. Még az rendben lenne, ha annak járna a boldogság, aki megdolgozik érte, de messze nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!