Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/860 anonim ***** válasza:
87%
Megértem hogy ez zavar téged de nem idegeneken kellene levezetned az igazságtalanságból fakadó rossz érzéseidet, én se tartom igazságosnak hogy mindel áldott hónapban göcsökben fetrengek 2 napig a havi baj miatt amin sem gyógyszer, sem orvos sem tabletta (még magában alkohol) se segít. Sok ilyen van, ez nyilván nem hasonlítható a te bajodhoz, ami meg ahhoz nem hasonlítható ahhoz aki pl baleset miatt nem tud többé járni. Az életminőségünket nagyban a felfogásunk határozza meg, nem papolni akarok neked, (nincs is rá jogom) csak azt mondom hogy te döntesz megnehezíted-e magadnak a dolgokat vagy megkönnyíted.
2013. febr. 6. 16:17
 112/860 anonim ***** válasza:
87%

Az egészben az a legrosszabb, hogy bármit is állít, igenis elkelnek a kevésbé vonzó pasik is. De aki nem különösebben helyes, annak oda kell tennie magát. Ahogy egy nőnek is. Sza@r ügy, de ez van. Amire lehet, arra oda kell figyelnie. Az ápoltságra, az öltözködésére, a viselkedésére. Mert így vonzó lehet annak, aki nem a szép arcra helyezi a hangsúlyt.

Sosem írta meg, hogy pontosan mi baja van magával. Hogy mi benne a ronda. Magával szemben mindenki kritikusabb, nagyon nagy önbizalom kell ahhoz, hogy elégedett legyen magával az ember.

Viszont gyűlöletes, hogy rombolja mások csekély önértékelését is. Ez az igazán kegyetlen.

2013. febr. 6. 16:23
 113/860 anonim ***** válasza:

112: "igenis elkelnek a kevésbé vonzó pasik"

Én is ebben reménykedtem és reménykedek még most is, eddig nem sok sikerrel, de talán 30 felett már nem számít annyira a kinézet.

2013. febr. 6. 16:31
 114/860 anonim ***** válasza:

#111 Mint mondtam, nem azért járok ide, h idegeneken vezessek le bármit is. Viszont ha vkit zavar h elmondom a véleményemet, arra reagálok, és ha velem vki bunkó, v nyilvánvalóan hazudik, azzal én se bánok kesztyűs kézzel.

#112 Párszor már megírtam, és nem én vagyok magammal szemben kritikus, hanem mások véleménye alapján állítom, h ronda vagyok. Soha senki nem mondott semmi pozitívat a külsőmre, negatívat annál többen. Rendszeresen előfordul, h ismeretlenek beszólnak v kiröhögnek. Azt pedig te se hiszed el, h a kevésbé vonzó pasik is elkelnek (bár kérdés, mit értesz kevésbé vonzó alatt, de ha az olyat, mint én, akkor biztosan nem).

2013. febr. 6. 16:32
 115/860 anonim ***** válasza:
"talán 30 felett már nem számít annyira a kinézet" - nem, akkor már a pénz számít.
2013. febr. 6. 16:34
 116/860 anonim ***** válasza:
Itt amúgy ki volt aki nyilvánvalóan hazudott? Aki nem a Te tévképzeteidnek megfelelő sztorit írt le?
2013. febr. 6. 16:50
 117/860 anonim ***** válasza:
Nem, hanem aki a valóságban lehetetlen sztorit írt le.
2013. febr. 6. 16:54
 118/860 anonim ***** válasza:
91%
Fogalmazzunk úgy, hogy aki a Te valóságodban lehetetlen sztorit írt le...
2013. febr. 6. 17:07
 119/860 anonim ***** válasza:
2013. febr. 6. 17:08
 120/860 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem ment agyamra a sok visszautasítás, h hallucináljak is...
2013. febr. 6. 17:09
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!