Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/860 anonim ***** válasza:
Hazudozni névtelenül talán értelmesebb dolog?
2013. febr. 4. 15:00
 42/860 Laylah ***** válasza:

Érdekes, az én Párom sem egy adonisz, nincs kockahasa, kidolgozott izomzata, sőt. 195 centi magas, mellé 125 kiló, ebben van izom is, de poci is. Nem kifejezetten jóképű a női társadalom szemével nézve, de számomra az. A jóképűség nem egy általánosan elfogadott mérce, ez mindenkinél más, mint ahogy majdnem mindenkinek megvan a saját stílusa, ízlése. Kinek a pap, kinek a paplan... Nekem is voltak már (utólag elnézve) elég csúnyácska pasijaim, de ott, akkor ez nem érdekelt, akkor nekem ők voltak a világ leghelyesebb pasijai.

Szóval ízlések és pofonok...

2013. febr. 4. 15:01
 43/860 anonim ***** válasza:
41-es, mondd, te önigazolást keresel? Ha te nem kellesz a kutyának sem, akkor más se kellhet? Tényleg jó lenne inkább magadban keresni a hibát. Francot se tudsz rólam, de engem is lehazugozol. Nem vagy te épeszű, már megbocsáss.
2013. febr. 4. 15:08
 44/860 anonim ***** válasza:

#42 Az tiszta sor, h azért vagy vele, mert jó magas. A csúnyácska pasikat neked se hiszem el, v vmit elhallgatsz (pl. pénzesek voltak).

#43 Más csúnya pasi se kell a lányoknak, nemcsak a saját példámon tapasztalom ezt. A gyk-n kívül még soha sehol nem hallottam olyan történetet, h egy csúnya férfit szeretett volna egy nő. Ez azért jelenthet vmit.

2013. febr. 4. 15:13
 45/860 anonim ***** válasza:
"v vmit elhallgatsz" - nehézsúlyú MMA ketrecharcos a pasija, úgyhogy jó a megérzésed Blackmore :D
2013. febr. 4. 15:17
 46/860 anonim ***** válasza:
100%

"Más csúnya pasi se kell a lányoknak, nemcsak a saját példámon tapasztalom ezt. A gyk-n kívül még soha sehol nem hallottam olyan történetet, h egy csúnya férfit szeretett volna egy nő. Ez azért jelenthet vmit."

Igen, jelenthet, azt, hogy ideje kikapcsolni a gépedet és emberek közé menned. De mindenekelőtt ideje felkeresned egy pszichológust, mert ez már kóros.

2013. febr. 4. 15:26
 47/860 Laylah ***** válasza:

Nem hallgatok el semmit, Borsodban nem sűrűn vannak pénzes pasik. Egyetlen pénzes pasim se volt, sőt, autója, lakása, de még egy nyomorult Simsonja van Trabantja se volt egyiknek se. Helike, hülyeséget ne írjál. Valóban MMA-zott, évekkel ezelőtt, de meg nem mondanád róla, mert duci, nehézsúlyú meg biztos, hogy nem volt. Másrészt, ha ez nektek annyira számítana is, mindezt a kapcsolatunk 2-3. hónapjában tudtam meg, és azt se tudtam, mi az az MMA.

Harmadrészt meg nincs semmi elhallgatnivalóm, és ha a kedvesnek nem mondható kommentelő esetleg arra célzott volna, hazug sem vagyok.

2013. febr. 4. 15:29
 48/860 Laylah ***** válasza:
Ja, és nem a magassága miatt vagyok vele, volt már nálam alacsonyabb pasim is (165 cm magas vagyok)
2013. febr. 4. 15:31
 49/860 anonim ***** válasza:
93%
Laylah, hagyd. Hazug ribancok vagyunk, akik MINDEN BIZONNYAL egy filmsztárt rejtegetünk a paplan alatt, csak jövünk itt a süket szöveggel. Önsajnálat az egész. Ezzel a stílussal ugyan nem jut messzire.
2013. febr. 4. 15:34
 50/860 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért jó nektek hazudozni (bár gondolom a mundér becsületét akarjátok menteni), de ha jólesik, hát tegyétek. Elhinni úgyse fogja, akinek van egy csepp esze.
2013. febr. 4. 15:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!