Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/860 anonim ***** válasza:
10%
Sztem azért, mert ők sem ismerik magukat, tehát még maguknak is hazudnak, nemcsak nekünk. Valóban minden lánynak csak a külső számít.
2013. febr. 3. 10:51
 12/860 anonim ***** válasza:
79%

Te? Ezek után? Semmilyent nem érdemelsz, nem hogy normálisat! Itt pocskondiázod az összes nőt és ezek után elvárod, hogy bármelyik is kedves legyen veled?

Az ilyen kérdéseket ki kéne írni egy nagy táblára és rád akasztani, mint egy szendvicsemberre, hogy MINDEN NŐ TUDJA, hogy hozzád még véletlenül se menjenek oda, mert egy patkány vagy. Tiszteletlenül beszélsz róluk és akkor még neked vannak elvárásaid?

Gondolkozzál már...Ja bocs, az túl nagy kérés lenne..

2013. febr. 3. 10:56
 13/860 anonim ***** válasza:
87%

Ezek a játékszabályok, el kell őket fogadni, mert te hiába lázadozol ellene, attól a világ még nem fog megváltozni.

Normális barátnőt akarsz? Akkor előbb te is normálisan állj a csajokhoz. Ne általánosíts, minden ember más és más. Csak azért hagynád az egészet abba, mert már x csaj elutasított? Na és, lehet, hogy az x+1 lesz a nyerő. Sosem tudhatod.

2013. febr. 3. 10:59
 14/860 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy azon még nem gondolkodtál, hogy lehet, hogy oka van annak, hogy nem akarnak veled ismerkedni? Vagy ezt Te úgy oldottad meg, hogy biztos a külsőd miatt? Tehát pl Te, aki agresszív vagy, és korlátolt, Te amúgy az emberi tökéletesség vagy, csak a fránya külsőd miatt nem kellesz senkinek?
2013. febr. 3. 11:03
 15/860 anonim ***** válasza:
80%

Ameddig nem fogod fel, hogy a hiba benned van, addig nem leszel ebben sikeres.

Kezdetben engem is zavart, hogy alig válaszolnak a lányok. Aztán rájöttem, hogy mit, milyen hosszan és milyen gyakran kell írni.

Eljutottam odáig, hogy szinte az összes lány válaszolt. Még olyan is volt, hogy flegmán lerázott, aztán sikerült olyat írnom, hogy folytattuk.

Aztán egyre több randim volt, de általában folytatás nélkül. De ebben is láttam magamon a fejlődést és ez önbizalmat adott.

Végül már nekem kellett választanom, mert könnyedén ismerkedtem személyesen és szinte az összes ismerős lánynál esélyes voltam.

2013. febr. 3. 11:15
 16/860 anonim ***** válasza:
4%

Benne van a hiba, igen. Nem néz ki jól, míg a lányok a jóképű fiúk társaságát keresik, így a kérdező nem illik bele a képbe, emiatt kiesik a pikszisből.

Mi a teendő?

Jön a buddhista válasz :)

A következő inkarnációdban jobban fogsz kinézni, és sikeresebb is leszel, ha sok karmát oldasz fel ebben az inkarnációdban.

Jön a pesti nők válasza:

Jaj, ne vedd annyira a szívedre, de nem vagy az esetem külsőre, de az nem jelenti azt, hogy más lánynak nem jössz be. Barátok azért még maradhatunk.....

A vidéki nők válasza:

Hogy az idösanyádba néző ki te takonképű? Eriggyé' mán, 'sszed fogok én völöd töcskőni?

2013. febr. 3. 11:33
 17/860 anonim ***** válasza:
90%

Ha meg őszinték lennének és megmondanák hogy nem jössz be az lenne a baj. Az írásod alapján tök mindegy az indok az egód nem venné be bármit is mondanának/tennének ha az elutasítás.

A pontjaida meg pf honnan szedtél ennyi marhaságot?

1. nem tudom ki mondott ilyet én, még az életbe nem hallottam, de ha bizalomgejesztő az illető logikus hogy szívesebben ismerkednek vele nem?

2. Ki mondta? Mindenki itt is meg az életbe is azt mondja hogy a külöső ÉS a belső is fontos. Ideig-óráig meg lehet fogni a sekélyesebbeket külsővel de ha defektes valaki belül amellett manapság senki nem marad sokáig.

3. Ez valóban nem szép nem értem mért csinálják egyesek, ha kapásból letilt az ronda húzás. Ha viszont azért tilt meg szöveglavinát borítasz rá azt meg lehet érteni. nem lehet hogy neten másképp viselkedsz? (ha mind ezt csinálja annak oka van)

Ne feledd lehet csak te gondolod teljesen normálisnak a beszélgetést, ismerkedést. A kedvencem meg, ez az; én megérdemlem, az életben semmi nincs ingyen (a fogyasztói társadalom agymosottai azt hiszik nekik minden alanyi jogon jár, közlöm hogy nem) húzd ki a fejed a se@edből, néz körűl kicsit és ne azt agymosott ribiknél próbálkozz.

2013. febr. 3. 11:36
 18/860 anonim ***** válasza:
75%

A rossz külsővel még ideig-óráig se lehet megfogni senkit :)

Max. azt kapod, hogy "maradjunk barátok". Ahhoz, hogy párkapcsolat legyen, ahhoz a jó külső elengedhetetlen.

2013. febr. 3. 11:42
 19/860 Laylah ***** válasza:

Helike, nem csak Pesten vannak normálisan beszélő, író, kulturált emberek (hozzáteszem, a pestiek folyamatosan hibásan beszélnek, mivel személynevek elé nem teszünk névelőt, de ez nem az a topic, ahol ennek a helye van :)).

Amúgy tartalmilag igazad van. A kérdező legnagyobb (egyik legnagyobb) hibája, hogy ÁLTALÁNOSÍT. Gondolom, eddig kifogta mindig a hisztis plázacicákat, meg a modell lányokat, aztán csodálkozik meg panaszkodik. Talán, ha normálisabb lenne, felfogná, mikor van dobva és mikor nem, meg nem lenne ilyen idióta, akkor sikerülne beújítania valakit. De ilyen felfogással soha nem lesz senkije

2013. febr. 3. 11:44
 20/860 anonim ***** válasza:
Helike te már csak azért sem kellenél, mert a szüleid nyakán élősködve osztod az eszet.
2013. febr. 3. 11:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!