Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
#28 Annyira ronda azért csak nem lehetett, különben nem jöttél volna össze vele. Meg az egy dolog, h először a külsőt vesszük észre, de ha nálam kezdeményezne egy lány, akkor előbb mindenképpen megpróbálnám megismerni belülről (akkor is, ha egy bányarém), és csak utána döntenék felőle. Persze ilyen sose volt és sose lesz, mert ronda pasi senkinek nem kell.
#30 Ha csúnya vagy, ne reménykedj, csalódni fogsz!
Igazából engem az érdekelne, hogy a fent nevezett csúnya férfiak bevállalnának-e mondjuk egy elhízott, csúnyácska nőt? Ugyanis nem hiszem el, hogy ne találnának maguknak egyáltalán barátnőt sem. Semmilyet. Inkább az lehet a gond, hogy az ő elvárásaik is magasak és az ennek megfelelő lányok jobban válogathatnak.
Nekem ugyanis nem egy olyan barátnőm van, aki szerényebb külsőt mondhat magának és társkeresőn sem talál senkit. És ez is elgondolkodtató...
31: A csalódást már megszoktam :D
De ha nem kezdeményezek, akkor még kevesebb esélyem lesz egy kapcsolatra. Az élőzésről már kezdek leszokni, ott tényleg a külső az első tényező, de a neten próbálkozva még ki tudja. Nincs fenn rólam kép sehol, addig meg jól el tudok beszélgetni lányokkal. Csak sajna ott szokott elbukni a dolog, a képcserénél. De egyszer majd csak összejön. Már éppen ideje lenne, ha összejönne nekem is valami ez ügyben. :D
#32 Ha hiszed, ha nem, én próbálkoztam már kifejezetten csúnya lányoknál is, de ők is mind elutasítottak a külsőm miatt. Az említett barátnőidnek se kellenék, ez 1000%.
#33 Jobban járnál pedig, ha feladnád. Sok csalódástól megkímélhetnéd magad. Minden lány felszínes, soha nem fognak összejönni egy csúnya sráccal.
31-es, a férjemet az egyetemen ismertem meg, évfolyamtársam volt. Már akkor is erősen kopaszodott, az orra pedig viccesen nagy az arcához képest, fülei kissé elállnak. Női szemmel nehéz szépnek látni. Viszont elképesztően jó a humora, imádtam vele beszélgetni, igazi partiarc volt, mindenki szerette, mindig tele volt barátokkal. A külseje sosem izgatta, akkor még ultrafutó volt, az erőnléte volt számára a legfontosabb. Viszont mindig nagyon ápolt volt és az ma is.
IGENIS bele lehet szeretni egy ilyen férfiba is. Megismertem, és igazi kincsre leltem. 7 éve vagyunk házasok, ma is így gondolom. Őneki olyan belső értékei vannak, ami mellett a legkevésbé sem izgat a külseje.
37-es, ha nem tudsz értelmesen megnyilvánulni, akkor keress más szórakozást.
Unalmas vagy, bocs.
35-ös, te eldöntötted, hogy nem kellesz senkinek. Ez már a "b.szd meg róka a fűnyíródat"-kategória, már megbocsáss.
Sajnálom, hogy ennyire megkeseredtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!