Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/860 anonim ***** válasza:
87%

Látod, kérdező, itt a másik csapda, nézd meg a #20-as kommentet.

Van Lamborghini-d és medencés budai villád? Nincs? Akkor szevasz.

[link]

2013. febr. 3. 11:49
 22/860 anonim ***** válasza:
77%

"3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI! "

Szabadulni akart tőled és inkább azt mondta, hogy beszélni fogtok, csak hagyd már békén. Milyen könnyű téged lerázni. :-)

2013. febr. 3. 11:53
 23/860 anonim ***** válasza:
Mit mondhatnék, el kell fogadni.
2013. febr. 3. 12:27
 24/860 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést még hányszor látjuk?

1. Nem tetszik nekik a képed. Ha nem hiszel nekik, akkor az előbbi mondatot bátran helyettesítsd be lerázó szöveg helyére. Jobb lesz így?

Mellesleg a többség tényleg nem olyan hülye, hogy szóba álljon bárki idegennel. Jóképűekkel sem. Maximum akkor, ha az illető útbaigazítást kér...

2. Ja, ha nagyon nem tetszik, ha el sem tudom képzelni, hogy hozzám érjen, akkor legyek inkább brutálisan őszinte? Minek? Hogy megsértsem?

3. Meggondolta magát, részeg volt, jött más. Ennyi.

És hagyjuk már ezt a szép csajok=ribancok, hazugok, stb. Keress egy randát és gond egy szál sem. Se konkurencia, se hűtlenkedés. Bár ezzel a hozzáállással, amivel te nézed a világot, az sem lesz hosszú kapcsolat. Ja, hogy randa neked sem kellene?

Bocs, de a boldogság nem "jár" senkinek. Egészség, szépség, intelligencia sem jár... Abban vagy van részed, vagy nem. Ez van.

2013. febr. 4. 11:49
 25/860 anonim ***** válasza:

Érdekes módon párok milliói élik boldog életüket. Ott nem ribanc a csaj?

Talán bele kellene törődni végre, hogy a szegény, boldogtalan szerencsétlenben van a hiba.

Bár elhinni úgysem fogjátok, de qrvára nem a pénztárcátok vagy a szépséges kigyúrt testetek érdekel bennünket. Ezen maximum ti rugóztok. Egy rinyagép lehet akármekkora adonisz, agy nélkül az értelmes nőknél esélytelen.

2013. febr. 4. 12:05
 26/860 anonim ***** válasza:

27-e, látod ezért nincs barátnőtök. Sértegetitek a nőket, válogatás nélkül leribancozva azt, akiről nem tudtok semmit. Süt a rosszindulat minden szavatokból.

Szerinted csak a kigyúrt, gazdag adoniszoknak van barátnője? Nézz már körül, vazze. Lehet, hogy azon a bolygón, ahol te élsz, ott igen, de az én világomban baromira nem így van.

Tudod mit, nőj fel, érj be agyilag, és utána lehet próbálkozni.

2013. febr. 4. 12:59
 27/860 anonim ***** válasza:
100%

26:

Ez a hozzáállás többnyire nem veleszületett, hanem kialakult viselkedés, amit gondolom nem kell magyarázni, hogy mitől alakult ki.

A sok kudarcélményt valahogy fel kell dolgozni nekünk, csúnyább fiúknak, bár ez egyénenként eltérő. Van, aki így dolgozza fel, van, aki máshogy (belőlem pl nem nőgyűlöletet váltott ki a sok visszautasítás, hanem önutálatot) De valószínű, ha te is annyi visszautasítást kaptál volna, mint itt egyesek, te is másként látnád a világot. Kicsivel több empátia...

2013. febr. 4. 13:33
 28/860 anonim ***** válasza:
92%

Nézd, Isten látja lelkem, nem vagyok egy csúnya nő, bármily szerénytelenül hangzik. Elhízott sem, formátlan sem, pedig szültem már gyereket. De soha, ismétlem, soha nem a pénztárcáját vagy a szépséges testét néztem a pasiknak. Egyrészt, mert el tudom tartani magam, másrészt meg azért, mert egy hosszú távú kapcsolatban baromira nem a szép külső a fontos. Jó, nyilván nem a belsejét látom meg először, észre is kell vennem a pasit, de ez a hozzáállás, miszerint minden nő ribanc, aki nem fekszik le vele, azért durva. Az én férjem minden, csak nem jóképű. Viszont iszonyúan jó fej, türelmes, imád engem is, a gyerekeket is, békés, nem agresszív. Nem kőgazdag, nem keresi halálra magát (tanár...), mégsem adnám senkiért.

Sajnálom, ha valaki annyi visszautasítást kap, hogy megkeseredik miatta, de ez akkor sem segít. Leribancozni, lehazugozni úgy nagy általában a női nemet pedig egyszerűen bunkóság.

2013. febr. 4. 14:20
 29/860 anonim ***** válasza:
91%

"Szerinted csak a kigyúrt, gazdag adoniszoknak van barátnője? Nézz már körül, vazze. Lehet, hogy azon a bolygón, ahol te élsz, ott igen, de az én világomban baromira nem így van."

Kis szerencsével lehet az átlagos férfiaknak is, egyébként igen. Én a Földön élek, te ezek szerint nem.

Egyébként a 27-esnek igaza van. Ha te is ronda férfi lennél, és téged is minden nő visszautasítana a külsőd miatt, biztos h hasonlóan gondolkoznál.

2013. febr. 4. 14:21
 30/860 anonim ***** válasza:
100%
29: Nem feltétlenül erre az álláspontra jutna. Talán függ az intorvertáltság-extrovertáltságtól is. Én igyekszem nem általánosítani, ha a női nem egészéről van szó. De ennyi visszautasítás nyomot hagy az ember pszichéjében. (Nekem 164 van). És írtam, nálam ez inkább önutálatba fordult. Le kell vezetni valahol az elutasításokból fakadó frusztrációt. Senkinek sem kellemes végigszenvednie ezt az utat, én mindenesetre remélem, hogy ennek ellenére majd találok egy lányt, aki el tud majd fogadni, így megpróbálok nyitott maradni és kezdeményező.
2013. febr. 4. 14:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!