Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Költözz el, ha nem tetszik. Munkás szállók mindenhol vannak, napi 1200 forintért van fedél a fejed fölött, de nincs ott a faterod, hogy lerombolja az álmaid.
Ha neked ez nem éri meg, akkor tényleg megérdemled valamilyen szinten a sorsod.
Változtatni mindig lehet. Az, hogy gyenge vagy hozzá, nem más hibája továbbra sem.
Jaj Xeno, most komolyan megkérdezem, szerinted csak neked vannak ilyen gondjaid? Nem, másnak is. Csak más nem ezzel akarja magára felhívni a figyelmet, ez a különbség. Helike dettó. Pont, hogy pl a barátaim tiszteletét azzal nyertem el, hogy olyan élet mellett, amilyen nekem van, amellett is nyomom a poént, és vidám vagyok, optimista. valaki minden tanácsra csak mutogatni tud. Most tényleg, nézzen mindenki magába, tényleg nem bántásból mondom, csak értékeljük ezt a cirka 700 választ. Elismerem, én is többször bunkó voltam, és neveletlen, és jó párszor sértő, ezért bocsánatot kérek. De ha most ha végignézed, mindig az ment, hogy mi írtunk egy tanácsot, tök mindegy mit, (legyen pl az, hogy viccelődj) egyből az jött, hogy "hiába vagy vicces, ha nem nézel ki jól. Most full építő szándékkal linkelek egy kérdést, amihez egy Hellrider nevű válaszoló baromi érdekes dolgokat írt, eszméletlen jól összefoglalta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__31919..
"de nincs ott a faterod, hogy lerombolja az álmaid."
Itt sincs már 6 éve... Messze van már innen és nem is érdekel mit mond. De azt a pár évet amíg lezúzott, szabotált ilyenek - azt nem lehet kitörölni.
Rossz élet mellett játszani a vidámembert aki látszólag hű de jókedvű közben meg nem - az nem egy kicsit képmutatás? Meg a gúzsba kötött ember mosolya sosem őszinte... Meg hogy legyek vicces? Mi számít viccesnek? Szóviccek? Felolvasot viccek? Ordenáré poénok? Politikai élcek? Vagy csak bénázzak és akkor az háhá de vicces?
Na lássuk ezt a Hellrideres cuccot is...
Hellrider válasza tényleg jó, de ez a barátzózás dolog ez kiborít. A srác akivel kóstolgatjuk egymást már igen régóta a barátom, de valahol mindig mást akartam, csak elbalf@szkodtuk közösen a dolgot.. Most lesz egy olyan pillanat, amikor kiderül kik vagyunk egymásnak.
Évek távlatáról beszélünk. Vicces ez. :-D
Hellrider is nagyon okos - próbál lenni.
Már nem azért, de ha őszintén elmondod egy csajnak az elején hogy mit akarsz "le akarlak fektetni" /vulgárisabb alakban/ akkor max jó nagy pofont fogsz kapni.
Vezetőre van szükségük? Hajajj ez rossz hír. Akkor miért van az, hogyha én mint "vezetője" azt mondom, hogy nagy lóf*sz nem megyünk sehová vagy hogy felejtsd el a szupermárkás cipőket megyünk a kínaiba akkor rögtön el leszel küldve nagyon csúnyán?
"Az ilyen férfi nagy értéktudattal bír, tudja hogy KELL A NONEK" Húzzatok a p*csába, ilyen ronda ábrázattal hogyan hihetném ezt?
Igyekezz minél több testi kontaktust létesíteni MINDENKIVEL: szokj hozza, hogy átkarolod az embereket, megöleled őket üdvözlésül, stb
Na ezekárt megint csúnya tökörúgás lesz a válasz vagy börtön szexuális zaklatásért.
Persze Top 10 csávóknak okés, de nekünk nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!