Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"ők maguk tehetnek a saját kudarcaikról" - nem. A nőügyek nem rajtunk múlnak, tudod, mindig "a nő választ".
Érdekes, ami csak rajtunk múlik, pl. egy idegen nyelv elsajátítása, ott valahogy nem vallunk kudarcot. Tehát meg lett cáfolva az elméleted.
"még rosszabbnak és értéktelenebbnek tartják magukat" - aki értéktelennek tart minket, az te vagy és a galerid, nem mi magunk. A hozzászólásaid fele trágár és személyeskedő. Ez nem minket minősít. Személyeskedés általában ott van, ahol az érvek hiányoznak.
"8 fárasztó hosszú unalmas óra után is megyek még 3 órát ácsorogni egy koncerten, egy banda előtt, akiket imádok és akiknek hálás vagyok, hogy megalkották azt a zenét, ami miatt nem kattant még meg az agyam."
8 óra fárasztó munka után örültem ha láttam és haza tudtam botorkálni miközben émelyegtem és szédültem nemhogy még 3 órát tapsikoljak valahol...
Örülj neki hogy Te igen. Nem tudom honnan van erőd - gondolom jó a genetikád vagy valami... És mielőtt azzal jössz hogy "hozzáállás" azt mondom, hogy tuti nem.
Gondolj bele
Reggel 6-tól este 4-ig munka (utazásokkal együtt 5-től este 5-ig) utána mondjuk 8-ra elmész csápolni 3 órát... Hazaérsz éjfélre... Elalszol 1-re... És 4 óra alvás után már kelhetsz is fel! Ez így hol jó? Ez független a hozzáállás urban legendtől 4 óra alvásokkal nem sokáig lehet életben maradni.
"Itt nyafogsz, de SEMMIT sem tennél azért, hogy jobb legyen."
Akkor mondja el valaki PONTOSAN hogy mit kellene tenni. Nem kulcsszavakban, nem süketelve hanem pontosan és részletesen. Úgy hogy annak tuti ne legyen koppanás és szopás a vége.
Jaj, Xeno, hagyd már ezt!
A mások élete könnyebb talán?
A férjem este kilencig tanít a nyelviskolában, és reggel 8-kor megy el. Az könnyebb? És nekem? Az iskola után itthon vár két visító hatéves fiúgyerek, a háztartás, és amikor már mindenki lefeküdt, a dolgozatjavítás és készülés a másnapi órákra. Vacak fizetésért.
De muszáj, hogy fizetni tudjuk a sz@ros kis 49 nm-es lakásunk törlesztőjét.
Mégsem kötöm fel magam, elfogadom, hogy az élet ezzel jár. És tudok örülni minden kis apróságnak.
Helike, majd ha hajlandó leszel a személyi higiénéddel is törődni, akkor visszajöhetsz sírni. Addig csitt.
Ne a csajokat hibáztasd, hogy nem akarnak egy ápolatlan fazonnal közelebbi kapcsolatba kerülni. De ezt már megmondtuk.
"Mégsem kötöm fel magam, elfogadom, hogy az élet ezzel jár. És tudok örülni minden kis apróságnak"
Ennyi? Ez lenne az életed? Agyatlan rabiga, hogy fentmaradj? És ezt akarod jónak meg élvezetesnek eladni? ez nem az. Ez egy nagyrakás sz*r. Egy kínszenevedés csak hogy életben maradhass? Ez értelmetlen.
Vagyis - neked vannak gyerekeid - ez a motiváció gondolom én.
Nekem nem lesznek sosem. Enne egy előnye van - nem vagyok lekötve. Bármikor megpattanhatok innen. És nem vagyok felelős semmiért.
"Ne a csajokat hibáztasd, hogy nem akarnak egy ápolatlan fazonnal közelebbi kapcsolatba kerülni."
Másokkal sem. Mert "nem elég jó a stílusa" "mert nem volt kisugárzása" "mert nem volt kémia" "mert *random kifogás*".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!