Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Azért Xeno, mert az élet NEM GARANTÁL SEMMIT.
Vagy elfogadod, vagy a falat rugdosod, de ez a nyafogás már tényleg nevetséges.
Már megbocsáss, de neked a sz@r sem lehet elég büdös, örök elégedetlen vagy. Ebbe nagyon gyorsan bele lehet fáradni.
Az biztos.
Fogalmam nincs ki vagyok, fogalamam nincs mit akarok, fogalmam nincs mit szeretnék csinálni és a legcsekélyebb tippem nincs mit hoz a jövőm.
Valahol elromlott a dolog, azóta vagyok egy kezeletlen elmebeteg.
be kéne vonulni az erre megfelelő helyre.
senki sem fog ápolgatni anyudon kívül és igazából azért is hálásnak kellene lenned, hogy egyáltalán próbáltunk segíteni.
Ilyen a világ. Ha te nem teszel azért, hogy neked jobb legyen, más sem fog. Más a Tátra legmagasabb csúcsáról sz@rik bele, hogy élsz-e vagy halsz.
Igazad van Xeno, ha gyermekeid vannak, az nagyon erős motiváció. Teljesen megváltozik az ember, őértük, a boldogságukért, a kényelmükért bármire képes.
A te problémádhoz szakember kell. Ennél jobb tanácsot nem lehet adni.
Sajonos ez nem olyan játék ahol garntálnák neked a boldogságot, könnyebb is lenne úgy de pont az célokért folytott kűzdelem teszi az embert erőssebbé és bölcsebbé. Ha hasznosnak érzed amit csinálsz és számítasz az embereknek az már elég visszaigazolás hogy érdemes csinálni, legalábbis nekem. Gyerekes hogy nem kezdek bele mert nem biztos az eredmény, lehet háborogni hogy ez egy unfair dolog de semmire nem mész vele az ellen nem érdemes kűzdeni amin nem lehet változtatni. (el ne kezd nekem ezt a csajozásra használni mert menten lefordulok a székről)
Szerintem el vagy lustulva, kényelmesedve valamint te se hiszed hogy jól is csinálhatnád a dolgokat, a felfogással és a hozzáállással van a legnagyobb baj ahogy már páran mondték előttem.
Ha egy egészséges, szép ember elveszíti az egész családját, párját, gyerekeit egy autóbalesetben, az szerencsésebb, mintha egy csúnyábbal történne mindez? Kevésbé szenved, csak mert kellemes a tükörképe? Tisztábban látja a jövőét?
Fenéket.
Neki sem garantál az élet semmit. Sem boldogságot, sem szép életet.
"Neki sem garantál az élet semmit. Sem boldogságot, sem szép életet."
Ezzel nem is lenne baj, de a rossz dolgok ellenben miért garantáltak?
Megkérded valakitől: Fog velem még rossz dolog történni? Válasz: 100% hogy igen.
És jó? Hát esetleg.
A fos miért jön magától? A jóért meg kell küzdeni. Ám legyen. De akkor a sz*r se jöjjön csak úgy. Azt kapják azok akik amúgy másokon gázolnak át, bántanak másokat, elnyomók stb.
Semmire nincs garancia akkor? Ha viszont el akarsz érni valamit mindenki el akar majd gáncsolni - mert ilyen kedves világot élünk. Taposs el mindenkit és feljebb jutsz.
Igen tudom hogy elmeorvoshoz kellene menni, csak anyám nem engedi, mert szerinte "minden rendben van". Mondjuk neki még rosszabb, mert nagyanyám is skizofrén, nagyfater meg munkamániás...
Nem tudom miért nem szerette a szerencse a családomat sosem.
Xeno, felnőtt nagykorú állampolgárok nem a mamájuktól kérnek engedélyt ahhoz, amit csinálni akarnak. Mit számít, mit gondol anyád? Ha te is egyetértesz abban, hogy segítségre van szükséged, akkor intézkedj. Senki beleegyezésére nincs szükséged.
Vannak rossz dolgok, amik elkerülhetetlenek. A szeretteink meghalnak, megöregszünk, fizikálisan megrogyunk. Ezek elkerülhetetlenek, amiket itt és most garantálok neked. De csak ennyit. A többi "rossz" éppoly esetleges, mint a jó dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!