Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
 781/860 anonim ***** válasza:

"Szóval folyamatosan teszek azért, hogy nekem jobb legyen."

De mit? Hogyan? És mégis - honnan van hozzá erőd?

2013. febr. 11. 17:45
 782/860 anonim ***** válasza:
Leírtam pár oldallal előbb. Olvass vissza.
2013. febr. 11. 17:49
 783/860 anonim ***** válasza:

de pl DOLGOZOM!

erőm meg onnan van, hogy bár anyukám engem is nagyon szeret, nem fog eltartani, szégyellném is magam, ha ennyi idős létemre még ő tartana el.

csodálom, hogy a te pofádról nem sült még le a bőr emiatt.

pedig a férfiak jobban kapnak munkát, mint a nők..

de te finnyás vagy, neked semmi sem jó.

2013. febr. 11. 17:53
 784/860 anonim ***** válasza:

"csodálom, hogy a te pofádról nem sült még le a bőr emiatt."

Nekem már nincs méltóságom, becsületem meg a többi baromság. Na mindegy, megoldom én :D

Mondtam már, hogy mi lesz a megoldás.

2013. febr. 11. 17:57
 785/860 anonim ***** válasza:
De te dolgozol. Mit, mennyiért és hol? Hogyan kerültél be?
2013. febr. 11. 17:58
 786/860 anonim ***** válasza:

nem rád tartozik hogy hol és úgy kerültem be, hogy elküldtem az önéletrajzomat.

a vicces az, hogy 72.-ként láttam a hirdetésüket, szóval nem sok esély volt arra, hogy felvegyenek.

de elárulok, nem a szakmámban dolgozom, és nekem is csak egy érettségim van. más papír nincs.

2013. febr. 11. 17:59
 787/860 anonim ***** válasza:
jelenleg 90-ért és tök jól elvagyok belőle.
2013. febr. 11. 18:00
 788/860 anonim ***** válasza:
Jó az nem is érdekel hogy hol... Csak milyen jellegűt?
2013. febr. 11. 18:00
 789/860 anonim ***** válasza:

Értékesítek.

De előtte telemarketingeztem, ahol jutalékkal együtt kaptam 130-at, de belefáradtam.

2013. febr. 11. 18:04
 790/860 anonim ***** válasza:

"Nekem semmi nem jó"

A legalacsonyabbrendű munka amire jelenkeztem az egy étterem asztaltörlői-tányérmosói állása volt.

Illetve a másik legalja az a tesco árufeltöltés, de ott mindig közölték hogy nem mert túl messze lakom.

2013. febr. 11. 18:05
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!