Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
 811/860 anonim ***** válasza:

Jó sajnáld is. Majd örvendezz mikor megszabadul tőlem :D

Ha lesz temetésem eljöhetsz leköpni a síromat :D Csak állj be a sorba - vigyázz hosszú lesz :D De biztos marad egy kis rész amit leköphetsz :D Vagy lehugyozhatsz ahogy tetszik.

A prédikációd meg nem érdekel. Segítsek neki? Elmehetek lopni és akkor lesz pénz.

2013. febr. 11. 22:33
 812/860 anonim ***** válasza:
Gondolom nektek nincs hitel. Naná, magas lóról meg könnyű leugatni.
2013. febr. 11. 22:33
 813/860 anonim ***** válasza:
Most nem akarok tahó lenni, de menjél el orvoshoz. Mert hogy ki dumál a magas lóról... Örülnél, hogy egyáltalán iskolába járhattál, és szerezhettél valami képesítést. Azon nem gondolkozol, hogy miért akarják annyian leköpni a sírod? Vagy esetleg hogy nekem milyen gondjaim lehetnek? ÉN DUMÁLOK A MAGAS LÓRÓL? SZÉGYELLD MAGAD!
2013. febr. 11. 22:38
 814/860 anonim ***** válasza:

Ez aztán a sértés.

A múltkor olyat is kaptam egy neoliberáltól, hogy sajnálja az összes ismerősömet. Mondtam neki, hát mentsd meg őket gyere és ölj meg. Persze nem tette meg.

Igen orvoshoz kellene menni. De nincs TB-m és anyám sem engedi meg mert "minden rendben van" a véleménye szerint. Hátmajd rájön hogy nem. És neki ellentmondani nem nagyon lehet.

2013. febr. 11. 22:40
 815/860 anonim ***** válasza:

"A prédikációd meg nem érdekel. Segítsek neki? Elmehetek lopni és akkor lesz pénz."

Lopni. De ekkora pofával zsidózol. Miért nem mész dolgozni?

2013. febr. 11. 22:41
 816/860 anonim ***** válasza:
Ezért kéne dolgozni, pl hogy TB-d legyen Te észhuszár. Megint. Zsidózni, neoliberálozni, meg gyűlölködni azt tudsz. Dolgozni meg nem...
2013. febr. 11. 22:42
 817/860 anonim ***** válasza:

Figyelj sz*rt lapátolni 50-ért az nem munka az szenvedés.

Ilyen "átlagmunkák" nincsenek már, mint pénztáros, postás, újságos, eladó, röplapos mitudomén? Amihez nem kell 1000 féle papír?

2013. febr. 11. 22:45
 818/860 anonim ***** válasza:

" Zsidózni, neoliberálozni, meg gyűlölködni azt tudsz"

Na azért védeni sem kell őket ennyire. Főleg nem a libsiket, gyakorlatilag ők tesznek tönkre mindent ami eddig jól működött.

2013. febr. 11. 22:46
 819/860 anonim ***** válasza:
Kim mondta, hogy szart lapátoljál. Érdekes, én találtam "átlagmunkát". Szerencsém volt, ezt szeretem csinálni? Ja, hogy nekem nem volt büdös? Kerestem, és találtam? Jééé.
2013. febr. 11. 22:46
 820/860 anonim ***** válasza:
"Főleg nem a libsiket, gyakorlatilag ők tesznek tönkre mindent ami eddig jól működött." Igen, a rengeteg munkád gyümölcsét, igaz?
2013. febr. 11. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!