Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Pár oldallal ezelőttre:
Helike, te is voltál már nem egyszer, te is ki lettél tárgyalva, úgyhogy irány vissza a kádba.
Xeno, hasonlítasz az egyik legjobb barátomra, akit próbáltam "jó útra" téríteni, de ugyanilyen csökönyös, okoskodó f*szkalap volt.
Bemesélte magának, hogy ő 250 ezer alatt nem megy sehova, mert ő ennyit ér, az anyukájától már régen elvált apjától meg kapta a pénzt havonta, úgyhogy ő is lefosott mindent.
Nincs igazi célod (ahogy neki sem volt) és emiatt van ez a dolog. Nincs miből kitörni, mert a jelenlegi helyzet is megfelelő, miért kellene javítani rajta.
Nem teljesen ugyanaz az eset, de az írásod alapján egyből ő jutott eszembe. Amúgy neki még volt is egy jó haverja, aki próbálta "rugdalni" előre, de végül 10 év után engem is lesz*rt. Sajnos azt kell mondanom, hogy az ilyenek azt érdemlik, amilyen emberek valójában.
Na azért én a 250-es álmokat elfeledem.
Elég lenne egy netto 100. Vagy 90.
Az zavar csak, hogyha elkezdesz melózni onnan ninc kitörés olyan mint a börtön. Elkezdesz x munkakörben akkor Te onnantól x munkakörbe kell hogy tartozz mindörökké. Nincs az hogy "akik többet dolgoznak azokat előléptetik" mert mindenhez külön papír kell... Bár nem értem minek, ha megtanulod a dolgot... Minek kell egy 10.000-be (nagy jóindulattal) kerülő papírral bizonyítani?
A baj az, hogy valóban hasonló vagyok mint ő, bár én belátom hogy ez rossz és nem szabad(na) ilyenné válni. Igaz nálam is komoly bajok vannak "odabent" a koponyámon belül - mentális zavarok, rossz önértékelés, kellemetlen emlékek, komplexuok - amik lépten-nyomon megkesírtik az életem. Ehhez jön egy adag gyanakvás, pesszimizmus és az azon való rágódás, hogy vajon ki mit gondol rólam. Társaság híján magamat szórakoztatom ezért gyakran néznek őrültnek az utcán, viszont az agyam folyton jár. Hol a képzelet világában, hol a saját elemzésemben, hol azomn hogy ki mit gondolhat.
De a legrosszabbak: lusta vagyok, félek a jövőtől és nem bírom a stresszt, a konfrontációkat meg a bizonytalanságot.
Laylah
Ez a "helike nem fürdik" ez poén vagy tényleg nem fürdik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!