Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Legyen egy célod, az sokat segítene. Például mid nincs? Én leginkább most egy jó gépre gyűjtök, 150 ezer lenne kompletten a dolog. Már évek óta borzalmas állapotban van a jelenlegi, nagyon örülnék, ha összejönne erre a pénz és megtudnám venni. Utána új célt keresnék, például egy autóra, vagy ilyesmi. Bár már az anyukád megsegítése nagy célnak kellene lennie, de mindegy, menjünk tovább.
Te is nézz körbe magad körül, és gondolkodj mit cserélnél le jobbra. Ha megvan mindened, add el a fontosabb dolgaidat, a pénzt add az anyukádnak. A cél, hogy megteperj értük, ezúttal magad. Szerintem egy sikerélmény még fontos lenne neked, tehát ha mondjuk egy jó kis autót kinéztél (most csak mondtam valamit) és sikerül megszerezned, akkor ráérzel a dologra. De lehet még elérned sem kell, hanem közben megjön az étvágyad. Ahogy szokták mondani - evés közben jön meg az étvágy, nem hiába találták ki.
Ja és még valami, a megszokás kérdése. Ez mindig így van. Ha valamiben vagy, azt megszokod és nehéz kitörni ebből a monotonításból. Most a "döglést" szoktad már évek óta, ez a monotonítás, erre vagy beállva.
A munka első hetei kemények lennének emiatt, de aztán az válna monotonná, az életed részévé és olyan könnyen telne, hogy észre sem fogod venni.
Ez jó ötlet, tetszik.
Ilyen dolgokra lenne jó gyűjteni mint: egy olcsóbb jegy a 30.magyar nagydíjra (ez 2,5 év múlva lesz), illetve a TB befizetésével elmehetnék elmeorvoshoz is. Aztán kellene még pénz egy olyan fogorvosra is aki hajlandó altatásban kezelni, esetleg egy fogszabályzásban is benne lenne (bár nem tudom 22 évesen lehet-e)
Alap borúlátásom fő oka, hogy célnak nagy dolgokat állítok mindig: például, hogy legyne egy házam és önállóvá váljak. Barátságaiban, egyéb kapcsolatimban ez akadályoz meg. Illetve a munkában is ez zúz le a legjobban: a hely ahol élnem kell. Most télen jó, de nyáron a szomszéd - alattam lakik - diák majd megint "partizgat" hétköznap éjszakánként. Olykor rászól a nagyanyja, de sokszor sajnos ez elmarad. (Hogy fogok én akkor elaludni...?)
Illetve vagyok olyan barom hogy ki is számolom, hogy mikorra lehet egy saját házam (37 éves koromra... A jelenlegi árak mellett - ha összejönne a 100.000-es netto) és elég fájdalmasan érint, hogy akkor kezdhetek csak el élni addig gyakorlatilag börtönként funcionál ez a kétszer két méter amin tartózkodnom kell. Utcára meg nem szívesen megyek, mert a vesém is rossz, illetve nem tudok nyilvános területen hugyozni. Mondjuk nyilvános wc-ben sem mindig. Mármint ha olyan az állapota.
Ez az ami kell. Ez a megkedveljem a dolgos életet dolog. Világéletemben annyira lusta voltam, hogy ihaj. Igaz bizonyos százalékban cigány vér is van bennem (jó ritmusérzék, lustaság, korábban kleptomán hajlam, alacsony higiénia) - ez utóbbiakat már jópár éve felszámoltam, bár a higiéniát olykor elrontom sajnos, de fő az igyekezet és egyre jobban megy.
"akkor más sem lesz az."
Pont hogy lenne. De ez a hordjuk a vizet a lyukas hordóba dolog elég értelmetlen. A lakás árának kb lassan tízszeresét kellene visszafizetni a banknak... Különben meg elviszik mert megtehetik. Ez így értelmetlen. Hitel nélkül minden tök jó lenne, anyám annyira nem keresne rosszul amúgy - csak a hitelekhez képest. Nagybátyámnál is van egy üres szoba, nagyanyáméknál kettő... Nem értem miért nem megyünk oda és éljük az életünket harácsoló hitel nélkül amit egynlőre úgy néz ki még 20 évig kellene fizetni. És egyre csak emelkedik, nem csökken. Csakhát anyám büszke és így inkább arra "vár" (hülye kifejezés, mert ezt egyikünk sem várja, csak tudjuk hogy eljön a nap) mikor a nagyszüleim meghalnak és akkor lesz egy 4 szobás házunk... Bár ha ezen múlik akkor inkább ne legyen... Tényleg ne. Bár még nagybátyám háza is a mienk lesz úgy tudom, mert más rokon nincs így ránk van iratva.
Viszont ez így értelmetlen. És mindezt azért kellett megtenni, hogy megszabaduljunk az Alkoholistától. Szuper. Egy gonosz rosszindulatú trotty miatt szívunk még mindig. Persze ő elvan a putrijában (jóindulattal házikó, kunyhó) és piál mint mindig...
A pénz arra kellene, hogy jobbá tegyem magam.
"Te mikor ezt olvasod, nem szégyenled magad?"
De. De nem fogok vizet hordani egy lyukas hordóban. Vigyék el ezt a koszos putrilakást aztán go nagyanyámékhoz meg nagybátyámékhoz és el lehet felejteni a harács bankárokat.
Amúgy is ezért a vacakért ennyi pénzt kérni havonta? Nem éri meg. Nagyon nem. Ez értelmetlen. És még ott vannak a rossz emlékek is amik eszünkbe jutnak tudat alatt sokszor...
Ez így értelmetlen. Most megkeresék x összeget és az rögtön egy dagadék undorítóan röhögő zsidó kezében landolna? Na ne.
A hitelt már duplán visszafizettük. Mire fel kérnek még ennyit?
Persze lesz melóm nemsokára, de jó kérdés mi és hogy hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!