Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"Ja, valahol el kell kezdeni a munkát is"
ÉS utána ott megrohadni 50 évig. Vagyis nem pont ott mert manapság mindenhonnan kiraknak szinte mindenkit 3 hónap után, hogy ne kelljen fizetni utánuk semmivel se többet...
El kell, tudom én. De hol a garancia arra, hogy idézem "a kemény munka kifizetődik"? mondom ismerek egy csomó embert akik becsületesen dolgoznak és mire mennek vele? Semmire. Épphogy fenmaradnak.
"Amúgy ott a telemarketing, ott adnak fixet és jutalékot is."
Mikor mondtad ezt?
korábban egy másik topicban, ahol azért nyavalyogtál, mert hogy nem megy neked az emberekkel a kommunikáció. Aztán lehet az egy másik balf@sz volt... nem tartalak titeket számon.
És? 3 hónap is munka, az 150K, de igazad van, jobb otthon rohadni.
Kettőnk közt csak az a különbség, hogy én Nőként tökösebb vagyok nálad és voltam tescoban árut kipakolni, boltban 11 óráztam eladóként, értékesítettem olyan dolgokat, amikre az embereknek nincs szükségük, mégis vitték, mint a cukrot.
Xeno. Ne állj fel a gép elől. Nyugodtan maradj ott és várd, hogy majd valaki csak úgy ad neked pénzt a két szép szemedért és megoldja a problémáidat. Élhetetlen f@sz vagy az az igazság.
És már el lett mondva, hogy az életben semmire sincs garancia. Ezt mantrázgasd csak magadban szépen.
" az 150K"
Amiből én 0 azaz nulla forintot fogok látni, mert le kellene adni az egészet. Ingyen meg... nem nagyon fog menni.
Szerzek én pénzt neki csak az sem fog tetszeni mert "nem becsületes úton" szedném össze. A "becsületes" módszer meg a legnagyobb sz*r mindközül mert a fél pénzt amit kapnál elviszik az állam. Aztán mire? Cigányok segíjíre, nyuggerek éhbérére meg a saját zsebükbe.
Még ha létezne olyan hogy elkezdesz dolgozni x összegért y pozícióban és fél év múlva már több pénzért jobb állásban... De nem ilyen nincs. Bekerülsz egy helyre aztán csá. Te vagy y munkás aztán jó munkát. Amíg ki nem rúgnak. Nemhogy feljebblépés...
F@szságokat beszélsz továbbra is és a vicces az, hogy már nem egyszer beleforgattunk a saját hülyeségedbe.
Komolyan megérdemled.
Ha így fogod fel, akkor kösd fel magad.
Nekem sem volt jó, csak ha tettem érte. Szóval folyamatosan teszek azért, hogy nekem jobb legyen.
Te még a seggedet se vagy képes felemelni, akkor mit vársz?
Xeno, már leírtuk:
1. vagy változtatsz
2. vagy szenvedsz
3. vagy felkötöd magad
Az elsőben próbáltunk segíteni, a többihez nem asszisztálunk. Te dolgod, mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!