Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Xenophilius válasza:
"Itt nyafogsz, de SEMMIT sem tennél azért, hogy jobb legyen."
Akkor mondja el valaki PONTOSAN hogy mit kellene tenni. Nem kulcsszavakban, nem süketelve hanem pontosan és részletesen. Úgy hogy annak tuti ne legyen koppanás és szopás a vége.
De baromira hozzállás kérdése, lehet mert városi vagyok, vagy mert úgy érzem, több van bennem, mint másokban, többre vagyok hivatott. Folyamatosan van energiám és ha mégis elfogy, nem picsogok, hanem pihenek, feltöltődöm. Kimegyek a ligetbe zenét hallgatni és rajzolni, elmegyek a barátnőimmel megenni egy sütit, kisírom a legutóbbi szívfájdalmat, elhordom a pasikat mindennek, kitárgyalom éppen ki tetszik és megyek tovább.
Ennyi.
Mondom, jó?
Keress munkát, szedd össze magad, tapasztald meg mi az amit szeretsz, örülj neki, ha találtál valamit. Segíts otthon, becsüld meg anyukádat.
Senki más nem fogja ezeket megtenni helyetted. Nyisd ki az ablakot és lásd meg, hogy a világ abszolút nem olyan, mint amilyennek gondolod.
Vedd le a szemellenződet, tanuld meg értékelni azt, amid van.
Nektek is csak random kifogásaitok vannak, ugyanazokat hangoztatjátok, mert olyan mélyen van a fejetek a se.ggetekben.
Helike, neked van kopika már elég régóta.
Senkinek sem kellesz, törődj szépen bele.
Xeno szimplán szerencsétlen, próbáltunk neki segíteni, de szövegértési problémákkal küzd, az nem a mi hibánk.
De te?
Szimplán görény vagy. Sz@r a hozzáállásod.. blablabla... Olvass vissza, nincs kedvem leírni mindent újra, ha 70 oldalon keresztül nem sikerült felfogni, ezután sem fog sikerülni...
Nincs fogalma róla, szerinte a jó élet az, ha beleszületsz a jóba. Amiért küzdeni kell, az nem jó.
Nem is küzd semmiért, így az övé nem jó. Ezért mindenki más hibás, kivéve őt magát. Nincs sikerélménye, mert nem tesz semmit érte tehát az élete kevesebbet ér, mint a kaktusz, amit nevelget és amit tényleg át kellene ültetni egy nagyobb cserépbe.
Xeno: Egyet kérek.
Ha a kaktuszod kivirágzik vagy új hajtást hoz, legalább mosolyogd meg.
Szövegértésemmel sosem volt gond, az egyetlen volt ami jól ment suliban - és amiben sikerült lekőrözni a stérbereket (a másik a logikai feladványok voltak) - Csak azokat a dolgokat nem értem amik túl komplexek és ahol tenni is kellene valamit.
Milyen a jó élet?
Felkelsz reggel 7kor bemész a munkahelyedre 8-ra és ott eldolgozgatsz. EGYEDÜL. Nincsenek kollgák, nincs jópofizó főnök, nincsenek vásárlók. Csak egyfajta munka van és azt csinálom végig. Ülve.
Utána hazaérek délután 4-re (hazafelé bevásároltam) megfőzöm a kajámat másnapra, közben ebédelek. utána nem tudom, szabadfoglalkozás vagy valami.
De a lényeg a körülmények jók legyenek.
Egy kellemes házikó valahol vidéken, és ne legyenek f*szkalap szomszédok. Este ha álmos vagyok alhassak anélkül hogy a szomszéd éppen ne üvöltsön. Vagy az autók parádézzanak az ablak alatt. Nem vagyok pesti - azt ki sem bírnám - sőt autók sincsenek itt nagyon, de ott se legyenek.
Időnként áthívom a régi cimborákat egy-egy kártya/sakk/házimozi partira. Csinálok szendvicseket, piritóst vagy pizzát. Eszünk, tévézünk játszunk ilyenek. Nyáron tábortüzet készítek a kertben és ott vacsorázunk egy jót. Van egy kerti medence is nyárra.
Közben megismrkedem egy csajjal akivel időnként találkozgatom valami olcsóbb helyen - kiszámolom mennyi pénzt szánhatok rá és csak annak megfelelően megyek vele programokra. Szépen lassan megkedveljük egymást - akár több év is lehet ez - de sosem csesztet semmivel aztán egyszser majdcsak lefekszem vele is. Aztán elleszünk mégegy darabid és talán 3-4 ilyen év múlva hiozzám is költözhet.
Közben feljebb jutok a ranglétrán kicsivel magsabb pénz és 1 órával keveebbett kell melózni csak nagyobb a felelősség. Veszek egy régi '80-as évekbeli Mercedest.
A többit még nem tudom, de ilyesmi.
Igen, Xeno, ez az élet.
Lehet, hogy számodra értéktelen, de én imádok a srácaimmal bicajozni vagy túrázni, a férjemmel nagyokat szeretkezni (pláne, ha a kölykek nincsenek itthon), a kutyával reggelente sétálni, és valami tóparton vagy a hegyekben kempingezni nyaralás gyanánt. Ezek ráadásul olcsó, költségkímélő programok.
És örülök, ha a tanítványaim tudják a leckét, mert úgy érzem, a munkámnak van értelme.
Ennyit számít, hogy nem vagyok depressziós és nem látok mindent sötéten. Még most is, amikor influenzásan fekszem itthon és per pillanat netezni is tudok, mert a gyerekek a szüleimnél vannak és van időm magamra, még ez is örömmel tölt el.
Ezt csak megélni lehet.
"Amiért küzdeni kell, az nem jó."
Nem pontosan. Ha megvan a GARANTÁLT jutalom érte akkor oké. De ez az esetleg összejön... Ha el nem qrja valaki dolgo nem jó.
Anyám állandóan dolgozik mit kap? Semmit legalulfizetettebb ember.
Nagyapám 50 évet melózott keményen, legjobb ember volt - mire ment vele? Akkor jól élt, de most - p*csányi nyugdíjka ÉHBÉR.
Akkor hol van a "sok munka kifizetődő"? Ha rossz helyen vagy lehet megszívos és pont nem fizetődik ki.
Miért nem lehet egyszerűen garantált a jó dolgok listája is?
Ha mondjuk keményen elózol akkor GARANTÁLTAN előléptetnek vagy több pénzt kapsz és nem a nagypofájú semmittevő kerül feljebb vagy kap többet csak mert nagy volt aszája és átgázolt másokon? vagy ha így működik hol a "becsület mindenekfelett"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!