Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
 821/860 anonim ***** válasza:
Megint fennakadtál ezen az egy dolgon. Nem azt. Hanem a jövőmet. Mielőtt egyáltalán belevághattam volna.
2013. febr. 11. 22:55
 822/860 anonim ***** válasza:

" Szerencsém volt, ezt szeretem csinálni?"

Akkor örülj a fejednek. Ez már több mint amit a többség elmondhat magáról.

2013. febr. 11. 22:56
 823/860 anonim ***** válasza:
46%

Xeno, ne aggódj, a te sírodat a kutya sem fogja köpködni. Mert a kutyát nem érdekli, ki vagy, hol élsz, mit csinálsz. Ha kinyírod magad, legfeljebb szerencsétlen anyádat teszed tönkre. Amilyen kellemes ember vagyok, a varjú nem károgna utánad.

Egy lusta, nemtörődöm, önző alak vagy. Az érettségid ellenére. Az az egy szerencséd van, hogy olyan anyád van, aki etet és nem vagy még az utcán.

Hányni tudnék tőled és a mentalitásodtól. Persze, nincs erőd reggel kimászni az ágyból.... És a többi önmentegető ökörséged.

Csakis és kizárólag te tehetsz a helyzetedről. Nehogy már azt hidd, hogy ti vagytok az egyetlen család, aki hitelt fizet. Nehogy már azt hidd, hogy mindenki hülyére keresi magát. Máshol is van alkoholista, mentálisan vagy fizikálisan beteg családtag. Mégsem az az első gondolatuk, hogy ha pénz kell, majd lopni fognak, mert a munka büdös. Normális ember, ha kell, a lapátot is megfogja, vagy elmegy takarítani, akkor is, ha beleszakad, ha ezzel hozzájárul a család megélhetéséhez.

Normális ember fel tud kelni reggel és hajtani akár estig. Normális embernek van célja és nem a gép előtt vinnyog egész nap. Tök mindegy, mit írunk, a vége, hogy nem neked találták ki.

Ha az én kölykem lennél, úgy kihajítanálak, hogy csak pislogsz. Élhetetlen vagy, és valószínűleg egy kiadós verés többet használna a sajgó kis lelkednek, mint bármiféle terápia. Sajnálom édesanyád, hogy nincs rajta elég teher, még te is a nyakán ülsz.

2013. febr. 11. 23:02
 824/860 anonim ***** válasza:

Na akkor mentsd ki, nyírj ki engem. Ezzel megmenthetnéd ettől az egésztől... Nos? :D

Én viszont nem akarom a következp 50 évet végigszívni szóval nem fogok megszakadni. Nem érdekel, hogy mások hogyan szívnak 70 évet boldogtalanul a rabiga alatt ál-vidáman, én nem fogok.

Te kidobnál... Tudod mennyit hallottam ezt életem első 10-14 évében? Apám mindig ezt harsogta mikor hármasnál rosszabb jegyet kaptam. Semmi nem volt neki elég soha. Csak a tökéletesség, de azzal meg nem tudok szolgálni.

2013. febr. 11. 23:06
 825/860 anonim ***** válasza:
"Akkor örülj a fejednek. Ez már több mint amit a többség elmondhat magáról." Tudnád, előtte hány sz@r melóm volt. Csak Te ezeket a dolgokat nem tudod felmérni. És igen, rohadtul örülök a fejemnek, hogy gyakorlatilag érdemi végzettség nélkül most végre olyat sikerült találni, amit élvezek. Ez a luxus. De én, ha nem szerettem, az se érdekelt. A barátaimnak ennyit mondtam: "érettségivel, örülhetek, hogy van."
2013. febr. 11. 23:06
 826/860 anonim ***** válasza:
Ja, még a megölést is másra hagynád? Aki ennyit beszél az öngyilkosságról, az nem elég tökös ahhoz, hogy megcsinálja. És komolyan mennél nagyanyádhoz is élősködni?
2013. febr. 11. 23:08
 827/860 anonim ***** válasza:

Te, hát én még nagyanyám vezetéknevét is felvenném - ami enyhén "cigányos" aztán go szolárium aztán megyek az államhoz segélykéért, mondván cigány vagyok háde.

Még mindig jobb mint 8-12 órákat szakadni egy gépsor mellett ahol mindenki utál és rajtad röhögnek. Ha meg cigány vagy akkor csak utálnak, de még azt sem mondhatják ki a neolibsi törvények miatt.

2013. febr. 11. 23:11
 828/860 Laylah ***** válasza:

Csak egy kérdés: ha nem lesz senkid, ki tart majd el?

Többet nem szólok, mert én sem dolgozok, de idén újra felvételizek. Diplomát akarok szerezni; bár utána én is nyöghetem a diákhitelt életem végéig.

2013. febr. 11. 23:13
 829/860 anonim ***** válasza:
"Te, hát én még nagyanyám vezetéknevét is felvenném - ami enyhén "cigányos" aztán go szolárium aztán megyek az államhoz segélykéért, mondván cigány vagyok háde. " Ez azért szerintem elég rossz replika arra a válaszra, hogy nekem voltak sz@r melóim. Pf. Gratulálok. Zsidózol, cigányozol, de normálisan Te se akarsz dolgozni. Csak lopni.
2013. febr. 11. 23:14
 830/860 anonim ***** válasza:

"bár utána én is nyöghetem a diákhitelt életem végéig."

Na igen ez az igazi magyar jósors.

Mi lesz ha nemlesz senkim? Csúnyán fog hangzani de lesz 2 házam meg 1 lakásom (a 2 lehetségesből biztosan). Eladom az egyiket, a lakást kiadom, befektetem a pénzt tőzsdén aztán szevasztok :D

2013. febr. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!