Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"Nem az alkesz faterodé"
Ó dehogynem. Ha nem zúz le anno minden kis dologért és nem a hazudozás kellett volna, hogy lekösse a figyelmem - mert kb minden kis sz*rságért azonnali verés és megaláztatás járt - akkor lehet jobban mentek volna a dolgot. De nem nem - bármi amit kitaláltam az csak rossz, gagyi és nevetséges lehetett állandó egrecírozás, kigúnyolás, Orwelli módszerekkel sakkban tartás. Leköpés (igen ez is előfordult, igaz az anyám is köpött már le - azóta undorodom a nyáltól) - verések, bot eltörése a hátamon, mindent megtiltás, igazságtalan eljárások, félelmben tartás. Pénz elivása, csótányokkal nem foglalkozás, csótányok elszaporodás - egyszer arra ébredtem hogy a körmöm rágja a csótány. Mennyire jó is az élet? Semennyire.
Most is miatta szívunk azért kellett külcsönt felvenni hogy eltakarodjon innen végre. Igaz így nyertem 5 szép évet (2006-2011). Életem legjobb időszaka volt.
"mégis van élet célom"
Micsoda? Mi az amiért azt mondod - na ez igen ezért érdemes felkelni reggelente. Mi a cél, mi a jutalom? Mi az a végső jó amiért képes vagy előtte 5-20 évet szívni? És mi adja a motivációt?
"nyertem 5 szép évet (2006-2011). Életem legjobb időszaka volt."
Látod, mindig van kiút.
#674: Pont az, hogy a cocializmusban mindenki ugyanolyan csóró volt. Nem számított a pénz a párválasztásban, ha lett is volna pénzed, ugyanúgy álltál az üres boltok előtt.
Mindenkin ott figyelt a nájloning (ami olyan, mint egy mostani zuhanyfüggyöny), meg a V-nyakú twistpulóver. Lehetett kapni 3 féle műszálas ruhát a Skálában.
Nekem is küldtek a rokonok Kanadából Tom & Jerry-s zoknit, egész úton azt bámulták a metrón, amikor rajtam volt.
#662: Pont erről értekezünk. Hogy az igények..... aminek nem felelünk meg.
"Xeno, ha a csaj abszolút vállalhatatlan helyet választ, akkor egyszerűen közlöd vele, hogy te oda nem, és javasolsz más. Ha a csaj erre megsértődik, akkor ennyi. Nem kell vele foglalkozni, hanem keresni egy értelmesebbet."
De ha megmondom milyen program lenne jó - átjönni hozzánk házimozizni, kártyázni, sakkozni stb vagy esetleg kimenni madárlesre vagy kirándulni a hegyekben, elmenni nagymutterékhoz csirkétvágni - akkor én leszek a mucsai, a lúzer, az unalmas a b*zi, a sóher meg a gyökér.
Pedig más nem tud lekötni. Koncertek? Max klasszikus zenei koncertek. Vagy bálok. De az a kocsmatopp csápol valami fülsiketítően hangos zenére miközben engem lökdösnek... Na azt nem. ugyanígy a mozi sem tud lekötni. Unalmas, nem látványos, sorközepére beülsz még brunyálni sem mehetsz ki. otthon ugyanezt ingyen és kényelmesen is megteheted. És még nem is kell másokkal törődni. És nem gond ha nem röhögök az ordenáré poénokon vagy kicsit elsírom magam egy meghatóbb történeten. Ez van.
Esetleg múzeumlátogatás, de csak olcsóbbakra vagy ritkán.
"Látod, mindig van kiút."
Látom hát, csak azt is anyám intézte el nem én. Önállóan semmi nagyobb dolog nem ment még. Őszintén - nem értem mi lenne abban a jó hogy megszakadok egy célért - nem sikerül - utána jól körben is röhögnek hogy HÁÁÁHÁÁÁ vesztes! Megint nem sikerült! Apádnak volt igaza! Mit képzeltél magadról? Azt hitted menni fog? :D Te balek!
Most is lenne kiút csak eléggé illegális és gyomrom sincs hozzá. Esetleg koldulás...? 30 ezret kellene előállítanom szerdáig. Honnan?
Xeno, az én családomtól mindent elvettek. MINDENT. Egy szoba-konyhánk lehetett gyerekként, az is albérlet, mert rendszeridegenek voltunk. Én nem kaphattam sem szociális, sem tanulmányi ösztöndíjat. A szüleim kétkezi munkásokként örültek, hogy volt megélhetésük. Soha, semmilyen plusz pénzt nem kaphattak.
De az egyetemre mégiscsak felvettek, mert az már a rendszerváltás után volt. Majdnem maximális pontszámmal. És onnan nem lehetett megállítani. Erasmus ösztöndíjat kaptam, DAAD-ösztöndíjat is. A fejembe verték, hogy csak a szorgalmamra számíthatok, mert a grófi származás itt nagy hendikep és keményen hajtottam akkor is, amikor már nem kellett titkolnom a származásom.
Ma jó életem van. Férjem, gyerekeim, normális körülmények. Megteremtettem.
A barátaim? A munkám? Az emberek, akikért dolgozom?
De legegyszerűbb, a művészet. Ha egész nap, csak egy fél skitzet csinálok, már eredményes volt és tök jó napom volt.
Azért igazán érdemes volt felkelni.
A baj az, hogy nem látod, szidsz valami munkát, ami reggel kezdődik és 5re érsz haza, mind ezt 60-ezerért, másnak ez sem jut, de neked ez nem elég ok arra, hogy fölkelj... ez a szánalmas. Az is pénz és azért is kapsz kenyeret a boltban, azzal is lehet valamit kezdeni.
Volt egy évem, amiről fogalmam sincs, hogyan éltem túl, de megcsináltam. Volt hogy kiestek hetek, vannak hónapok, amikre nem is emlékszem, mert állítólag olyan dolgokon mentem keresztül, amikre így reagál a testem, hogy nem emlékszik.
De túl vagyok rajta és tök jó.
Csináltam olyan munkát, hogy heti 7ből 6napot dolgoztam, csak a jutalékért, egyik hónapban 45 ezret kerestem, de következő hónapban ott volt 160 ezer.
A kalandért kelek fel minden reggel, mert olyan hülye vagyok, mint mici mackó és tudom, hogy minden nap tartogat valami királyat a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!