Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/860 anonim ***** válasza:

De te nem is akarod kihozni. Te tök jól elvagy otthon a kaktuszoddal, a barátaid is csak idegesítenek, meg úgy egyébként minden, mert semmi sem érdekel téged.

Akkor meg?

2013. febr. 10. 19:40
 662/860 anonim ***** válasza:

Xeno, sok nő effektíve többet keres, mint a párja. Ez ma már természetes.

Nos, szomorú hír a férfiaknak, de az emancipációval megszűnt a nők kiszolgáltatottsága, ezért már bizonyos igényekkel lépnek fel a férfiakat illetően.

Az ápoltság elvárás, a kulturáltság is. És az is, hogy a pasinak is legyen bevétele, ne az asszonynak kelljen eltartani. És mivel a nő megáll a saját lábán is, lazán kirúgja a fószert, ha nem tetszik valami.

Ezt sajnos meg kell szokni.:-)

2013. febr. 10. 19:40
 663/860 anonim ***** válasza:

"Pont ezaz. Hogy ez nem nagyon fog ám menni."

Hát, akkor a "vagy nem" esete forog fenn? És? Így jártál.

2013. febr. 10. 19:43
 664/860 anonim ***** válasza:

Na pont ezaz. Ha nem köt le semmi, illetve nem is érdekel már semmi akkor mégis merre kellene menni? Nem fogok ál-lelkesedést színlelni.

A jól fizető dolgok meg mind illegálisak (rablás, sikkasztás, csempészés, drogterjesztés, striciélet) a többi közül is csak a jól fizető ahol megszakadhatsz és fél perced nem marad kiélvezni a vagyonodat. Akkor meg minek? Hogy legyen mit mások megörökölnek tőled?

És hol maradnak a "jó" dolgok meg az "élet szép"? Ha megszakadsz valami fos munkahelyen 60-ért az kicsit sem szép. És egyáltalán nem élvezetes.

2013. febr. 10. 19:43
 665/860 anonim ***** válasza:
"Azért ezek is elvárnák hogy "mennyünk ide meg oda" ahol bőségesen 1200 a beugró." Bazz, Te milyen nőkkel ismerkedsz? Te jó ég! Kik várják ezt el? Komolyan, hol ismerkedsz?
2013. febr. 10. 19:44
 666/860 anonim ***** válasza:

Elqrtam az életem ennyi. De mielőtt kinyúvadok magammal viszem azt is aki segített az elqrásban (nagyrészt előidézte azt).

Nem tudom miért nem születhettem egy jómódú családba egy nem alkesz fater mellé meg egy naív-becsületes, legalulfizetettebb anya mellé...

Én már egyszer meghaltam. (születésem idején) Miért nem maradhattam odaát...?

2013. febr. 10. 19:46
 667/860 anonim ***** válasza:

Már a haverok is ilyenek. Nem lenne elég "társasági programanak" hogy átmegyünk egyikünkhöz házimozizni, kártyázni ilyenek? Mindenki hoz egy 200-ast és abból veszünk kis kaját meg italt aztán hadd szóljon.

Akkor milyenek lehetnek a csajok? Még rosszabbak.

2013. febr. 10. 19:48
 668/860 anonim ***** válasza:

Na pont ezaz. Ha nem köt le semmi, illetve nem is érdekel már semmi akkor mégis merre kellene menni? Nem fogok ál-lelkesedést színlelni.

- Nem kell, el is áshatod magad már most, mondjuk a kaktuszod mellé, úgy is kell neki a nagyobb cserép...

Ha nincsenek céljaid, fölösleges vagy.

A jól fizető dolgok meg mind illegálisak (rablás, sikkasztás, csempészés, drogterjesztés, striciélet) a többi közül is csak a jól fizető ahol megszakadhatsz és fél perced nem marad kiélvezni a vagyonodat. Akkor meg minek? Hogy legyen mit mások megörökölnek tőled?

-Sajnálatos, hogy így látod.

És hol maradnak a "jó" dolgok meg az "élet szép"? Ha megszakadsz valami fos munkahelyen 60-ért az kicsit sem szép. És egyáltalán nem élvezetes.

-és akkor inkább nem dolgozol és b@szod a rezet otthon meg picsogsz ilyen fórumokon, minthogy kitaláld, mi érdekel... igazad van, végülis ez sokkal eredményesebb.

Amúgy az élet legkirályabb dolgai tök ingyenesek.

Pl. elmenni a Margit-szigetre, vagy neked ott vidéken random bárhova a barátaiddal és hülyülni.

Tudom, hogy nem igazán vannak, mert elég hülye természeted van, de azért azt a párat igazán megpróbálhatnád nem az őrületbe kergetni..

2013. febr. 10. 19:48
 669/860 anonim ***** válasza:
Xeno, nem tudom eddig milyen csajokkal akadtál össze, nekem nagyon fura amiket írsz, itt nem szokás az ilyesmi a csajok ált letisztázzák előtte ki mit fizet, legalábbis az évfolyamtársaim meg a baráti köröm, én se hagytam soha hogy egy italnál többet fizessen a pasi a többit magam fizettem vagy utánna én álltam az övét is. Lehet csak nekem volt ez érdekes de olyan fura hogy egy csaj elvárná azt hogy a belépőt is meg ez egész esti piálást is pasi fizesse akivel most találkozik először.
2013. febr. 10. 19:49
 670/860 anonim ***** válasza:

"És hol maradnak a "jó" dolgok meg az "élet szép"? Ha megszakadsz valami fos munkahelyen 60-ért az kicsit sem szép. És egyáltalán nem élvezetes."

Három lehetőséged van.

1. Teszel ellene. Tanulsz például, hogy jobb melód legyen.

2. Szenvedsz tovább.

3. Felkötöd magad.

Ennyi. A választás a tied. Mindenki olyan életet él, amilyent választ magának.

2013. febr. 10. 19:50
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!