Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/860 anonim ***** válasza:
"Küzdeni kell a lányért, meg hagyni, hogy picit ő is küzdjön értetek, így lesz érdekes és eredményes a dolog." - ha külsőre nem üti meg a szintet az emberünk, nem lesz eredményes, bármit csinál.....
2013. febr. 10. 19:25
 652/860 anonim ***** válasza:

"Küzdeni kell a lányért, meg hagyni, hogy picit ő is küzdjön értetek, így lesz érdekes és eredményes a dolog."

De minek ez a színjáték? Csak az időt rabolja mindkét fél ezzel, nem? Dehogynem.

Ez olyan mintha a karácsonyi ajándékot 5000 dobozba csomagolnánk + 3 méter csomagolópapír "mer úgy izgisebb".

2013. febr. 10. 19:28
 653/860 anonim ***** válasza:

továbbra sem a külsőn múlik. ha nem szimpatikus elküldik. és? nem csak egy lány van. előbb utóbb másnál megfogja. pont erről szól a dolog. ha nincs bennetek annyi tartás -márpedig bennetek abszolút nincs, hiszen ha lenne, nem itt rinyálnátok és nem lennének ilyen topicok az oldalon- hogy feldolgozd azt, hogy nem jöttél be neki és továbblépj, hanem picsogsz 0-24ben, akkor minden vagy, csak épp férfi nem. Márpedig egy Nőnek Férfi kell.

Kár, hogy egyre kevesebb van...

2013. febr. 10. 19:29
 654/860 anonim ***** válasza:

"ha külsőre nem üti meg a szintet az emberünk, nem lesz eredményes, bármit csinál....."

Viszont addig is tökéletes pénztárca egy a csaj definíciója szerint "normális2 csajnál. Aki persze nem ribi, csak szereti a pénzt de hát ez így természetes.

655/860 anonim ***** válasza:
100%
Xeno. Luk. Fal.
 656/860 anonim ***** válasza:

Az élet nem fair play. Megszületsz egy génállománnyal, beleszületsz egy családba, adott körülmények közé, és az élet hoz magával néhány kanyart, ahol döntened kell, merre tovább. Amid van, azzal gazdálkodsz. Lehetsz vele győztes is, vesztes is. Anyukádon kívül a kutyát nem érdekli, hogy mi lesz veled. Lesz-e nőd/pasid, utódod, jó körülményeid. Mert semmi jelentősége, egyedül teneked számít.

Ezért nincs értelme az ilyen kérdéseknek. Lehet hibáztatni a jóistent, anyádékat, a sorsot, a vakszerencsét, tetszés szerint, amiért nem azt kaptad, amit szeretnél. Csak éppen értelmetlen. Vagy kihozod az adott dolgokból a legjobbat és eléred, amit akarsz, vagy nem. De a módját neked kell megtalálni.

2013. febr. 10. 19:30
 657/860 anonim ***** válasza:

Xenophilius válasza:

"ha külsőre nem üti meg a szintet az emberünk, nem lesz eredményes, bármit csinál....."

Viszont addig is tökéletes pénztárca egy a csaj definíciója szerint "normális2 csajnál. Aki persze nem ribi, csak szereti a pénzt de hát ez így természetes.

A legtöbb nő már dolgozik, egyesekkel ellentétben.

Nekem van pénzem, ami felett egyedül én döntök. Miért kellene a másé? Hülyeségeket írsz.

Kevered a Nőket a ri.bancokkal. Nem ugyan az.

2013. febr. 10. 19:33
 658/860 anonim ***** válasza:

Nem-e? Azért ezek is elvárnák hogy "mennyünk ide meg oda" ahol bőségesen 1200 a beugró. Egy olyan dologra ami engem a legcsekélyebb mértékben nem érdekelne amúgy. Így sem, de hát persze.

Meg mekkora lazaság venni neki egy csomó sz*r értelmetlen kacatot meg errearra lóvékat adni.

2013. febr. 10. 19:36
 659/860 anonim ***** válasza:

"Vagy kihozod az adott dolgokból a legjobbat és eléred, amit akarsz, vagy nem."

Pont ezaz. Hogy ez nem nagyon fog ám menni.

2013. febr. 10. 19:37
 660/860 anonim ***** válasza:

Erre kötelezett téged bárki is?

Mert nekem az a szokásom, hogy ha valahova el akarok menni, akkor elmegyek és kifizetem érte a jegyet. Ha a másiknak ez probléma, akkor ne jöjjön, tök jól el vagyok egyedül is.

Ilyenkor örülök, hogy zenei ízlés alapján szelektálok, mert így még soha nem csalódtam.

2013. febr. 10. 19:39
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!