Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Nem hibáztathatod folyamatosan a körülményeket.
Az, hogy nem vagy elég bátor szembenézni azzal, hogy te SEMMIT sem teszel azért, hogy NEKED jobb legyen, csakis a te hibád. Nem az alkesz faterodé és nem is a kedves anyukádé.
Xeno: ez a csábítás/hódítás. Igen, ez egy játszma, ahol a nő Nő lehet, a férfi pedig Férfi. Ha sosem próbáltad, persze, hogy felesleges köröknek tartod, de ezek szerint neked csak a lyuk kell. A pénzt meg hagyjuk már, egy lasi se halt még be, hogy hófordulóra vett egy szál virágot/ egy rábla csokit a csajnak. Meghívni szórakozóhelyre, ott egy italra kapcsolatban már szintén udvariassági dolog, nem kötelező, de jóleső gesztus, és nem azt jelenti, hogy a legrégibb minőségi whiskyt kell megvenni neki üvegestől. Pár száz forintot kibírsz. Én pl. a Páromat befizettem 1600 forintért koncertre, plusz még ott 1500-2000 forint értékben vettem neki alkoholt is, nem szakadtam bele, lány létemre. Máskor meg ő fizetett nekem.
Persze randin ez másképp megy, ott igenis neked kell fizetni, elvégre te hívod el. Mindennek ára van, ha ti ennyire fukarok vagytok, beszélgessetek a kaktuszokkal meg az orchideákkal.
Egyik-másik siránkozónak tudnám javasolni a kelet-európai arisztokrácia stratégiáját. Tudom, miről beszélek, én is közéjük tartozom, bár én már jócskán a Kádár-korszakban születtem....
Amikor mindenüktől megfosztották őket, örülhettek, ha megúszták Recsket vagy a Hortobágyot, vagy valamelyik hasonlóan kellemes külhoni munkatábort. A töknulláról kellett kezdeni, úgy, hogy tudták, más, boldogabb országokban rokonaik élhették a normális életüket. De meglepően kevés volt közöttük az önsajnálatba menekülő, depressziós alkat. Mert büszkék voltak és fel tudnak állni, bármi történt is. Úgy nevelték őket, hogy csak magukra számíthatnak. Láttam ezt jól a nagyszüleimen. Pedig ők aztán marha nagyot estek. Mégsem nyígtak soha.
"de azért azt a párat igazán megpróbálhatnád nem az őrületbe kergetni..."
Ezen vagyok ezért kell a maradék barátaim elé odatenni a "távoli" jelzőt. Többségükkel max. kapcsolatom hogy néha összefutunk a vonaton vagy az utcán...
Mindegyiküket nagyon kedvelem, minőjüket tisztelem és irigylem pár dologért. De nem tudom mit is gondolhatnak rólam valójában. Ezért jobb megtartani a távolságot, nem akarok erőltetett hülyegyerekhaver lenni akitől igazából szabadulnának csak udvariasságból tűrnek meg, meg kedvességből... Nem tudom. Rövid távon mindenkivel el tudok beszélgetni kb. jól kivéve ha az illető "túljó" csaj (szubjektív mérce szerint), nagyhatalmú ember vagy cigány. Ezekkel nem fog menni. De hosszabb távon? Max akkor ha megint összezárnak velük heti 5 napon át 8 órákra mint régen a suliban. Nem tartozom ehová nincs csoportom, klubom, bandám - semmim. És nem is tudok egyet se ahová bevennének és mentes a hely a gagyi ordenáré viccektől, meg a kötelezettségektől... Ne kelljen már nekem olyan helyre menni ami 1.nem érdekel, 2 drága 3, még wc sincs a közelben.
Fura egy világ ez. Nagyon is fura.
Miért fura?
Én sem tartozom semelyik szubkultúrához sem, mert nem a divat mondja meg, hogy ki vagyok, mégis van élet célom,tudom mi az ami érdekel és mi az amit valójában szeretnék és afelé tartok, a barátaim folyamatosan keresnek, hogy mikor és hol vagyok, és mikor megyünk akárhová, vagy mikor megyek már át, pusztán mert mókás velem lenni.
Semmi fura nincs benne.
"Lehet csak nekem volt ez érdekes de olyan fura hogy egy csaj elvárná azt hogy a belépőt is meg ez egész esti piálást is pasi fizesse akivel most találkozik először."
Félreértesz. A csaj fizeti a saját részét, de nekem ki kell dobnom 1200-at egy olyan programra ami unalmas és egy kínszenvedés az egész és mindenki utál adot helyen. Ez nem ér meg 1200 forintokat.
Én csak arra költök ami ENGEM érdekel és ami NEKEM fontos. Ha megkedvelek valakit akkor szívesen veszek nekik is valamit. Igaz csak ritkán és olcsót, de olyat amiről tudom hogy kedveli, mert említette nem valami mainstream szutykot!
Három lehetőséged van.
1. Teszel ellene. Tanulsz például, hogy jobb melód legyen.
2. Szenvedsz tovább.
3. Felkötöd magad.
1.Sajnos már nem járok iskolába és nem is tudom lenne-e rá mód. A fősulik elég drágák az egyetem meg very hard ha olyan szakon vagy.
2.Na ezt tuti nem.
3.Fontolgatom, sőt a körülményeim is egyre inkább ezt láttatják legjobb kiútnak. Egyre több a kérdőjel, esik szét a tudatom, semmi lóvé nincs - ellenben 60-ért elmenni melózni az a 2-es ponttal egyezne meg - "szenvedés". Főleg hogyha 5-kor kellene kelni és este 5-re érnék haza. Aztán mennék aludni de a f*rok szomszéd zuhog meg hangos aznap mert épp olyanja van. Másnap insta elalvás és ki is rúgtak. Sok értelme lenne.
És még akkor is - hol a garancia arra hogy akkor jó lesz? Rakás sz*r ez a világ, semmire nincs garancia - csak a rossz dolgokra! Jó meg ESETLEG lesz. Esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!