Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz diplomás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
 81/103 anonim ***** válasza:

80#

Nem tudom mit problémázol, én simán meg tudnám dugatni magam ha nő lennék, visszautasítás nélkül még egy előnytelenebb külsővel is.

2014. júl. 8. 08:44
 82/103 Noydra ***** válasza:
81%
81: Ez igaz, viszont ők sem akárkivel akarják megdugatni magukat, így nekik sem könnyebb.
2014. júl. 8. 12:04
 83/103 A kérdező kommentje:
Én is azt látom, hogy a nem annyira szép arcú, molett lányok, akik belül sem egy szűzies egyének, ők is nagyon simán összeszednek egy kandúrt a buliban, ha más nem, de egy éjszakára igen. Száz meg száz nem vonzó külsejű lányt látok vékony, magas, viszonylag helyes pasikkal. Ezek a lányok sokszor egyfajta ugródeszkák egy szebb lány felé, mert ha a másik lány látja, hogy ezzel meg azzal jársz, akkor képes lesz rád férfiként nézni, mert ezt meg azt a lányt ha sikerült meghódítanod, akkor alkalmas lehetsz egy kapcsolatra. A pasi meg egy ideig ezzel a lánnyal van, aztán dobbant. A nem annyira szép lány is jól jár, mert egy helyes srác kezelgette ott lent, így mindkét fél valamilyen szinten elégedett lesz.
2014. júl. 8. 13:02
 84/103 A kérdező kommentje:

Rengeteg ilyet látok, ahol nem annyira szép a lány, a pasi meg egész elfogadható (ha nő lennék):

[link]

2014. júl. 8. 13:05
 85/103 anonim ***** válasza:
Noydra, én nem is mondtam, hogy a nőknek könnyebb az élet, igazából nehezebbnek vélem. De itt most csak a szexpartnerek beszerzéséről volt szó, és hogy abban vitathatatlan előnnyel rendelkezve milyen visszatetsző dolog ítélkezni a prostizó férfiak felett... Kb. mintha én gyereket akarva egy nőtől lenézném őt szülési fájdalomtól való rettegése miatt, hogy milyen kis lúzer, mikor én bezzeg el bírtam viselni a megtermékenyítése fáradalmait férfiként... Vagy nem is tudom milyen példát lehetne írnom erre a pökhendiségre...
2014. júl. 8. 13:06
 86/103 Noydra ***** válasza:

Igen értem Pimbula, dehát ez van.

De tudod itt az elvekről van szó. Mert való igaz, hogy azt a férfit, aki a szüzessége elvesztését egy prostinál tapasztalja meg, sokak szemébem vagy lúzer lesz, vagy szánalmas. Az én szememben is szánalmas, mert azt látni belőle, hogy feladta.

De ha valakinek volt már előtte nője, aztán most épp nincs neki és elmegy a haverokkal hulla részegen Night Clubba, arra meg azt mondják, hogy szórakozik...

És ez tényleg így van :D

De van is a 2 között különbség.

Kérdező, nem kell mindent a külsőségek alapján megítélned. Ezeknél a kérdéseknél senki nem veszi számításba, hogy mivan, ha szeretik egymást. Jééé tényleg, az is lehet. Ettől függetlenül a legtöbben, akik ducibb, vagy csúnyácskább lánnyal vannak együtt, azok biztos, hogy elégedetlenek valamennyire, KIVÉVE, ha valóban szerelmesek.

2014. júl. 8. 15:52
 87/103 anonim ***** válasza:
50%

Hát, azért egy épeszű nő sem akarja egy akármilyen jöttment büdös szájú izzadtságszagú szakadt, vagy épp bunkó paraszt pasival megdugatni magát...

Így aztán a nőknek sem könnyebb a dolguk. Egyébként nagyon nincs előnyös külsőm, de volt jó pár pasi az életemben. Nos nem éppen 20, mert az már a r..banc kategória, de voltak. Voltak kapcsolatok, 1 egy éjszakás, és 1 baráttal szex is. Tehát ha akartam, volt akivel megdugathattam magam... de egy normális nő pl nem erre vágyik, hanem egy olyan kapcsolatra ahol szeretik, megbecsülik, nem kihasználják, és lehet közös jövőt tervezni. Nekem 5 éves ismerkedős, randizós, párkapcsolatos stb. pályafutásom alatt 1 ilyen férfit sikerült találnom, aki számomra a leghelyesebb, legtökéletesebb, szeret, van személyisége, hűséges, és még okos is.

Szóval azért egy magára adó nőnek nem úgy megy, hogy felkínálja magát csak, és megdugják. Nagyon kell szelektálni...

Akinek meg mindegy, csak minél több farok próbálja fel, az meg r..banc, és még szánalmas is, mert kb semmire nem értékeli magát, lealacsonyodik. Gusztustalan. Ha pasi lennék, bottal nem piszkálnék meg egy olyan nőt akinek két számjegyű (10+) partnere volt.

2014. júl. 8. 16:58
 88/103 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, amit belinkeltél rossz példa (szerintem) mert ez :D na szóval ez marhára ugyanaz a kategória. Magyarul a srác sem rúgna labdába a legtöbb nőnél. Pl nálam sem. Férfiatlan, abszolút nem helyes, nálam nem elfogadható.
2014. júl. 8. 17:01
 89/103 A kérdező kommentje:
1 baráttal szex is. Az a baj, hogy azt a tapasztalom, hogy a letöbb lány nem olyan, hogy egy ,,csak" barátzónába lévő pasival szexeljen. Valahogy erre képtelenek, a fene a jó dolgukat, hogy van miből válogatniuk.
2014. júl. 8. 17:03
 90/103 anonim ***** válasza:

Kérdező: akkor a friends with benefits dolog hogy van? szerintem igenis nagyon sok lánynak van ilyen haverja:)

ha már azt mondod, hogy a dagi csajok fel tudnak szedni pasikat akár egy éjszakára egy buliban, akkor te nem tudnál ugyanúgy leitatni egy csajt?

2014. júl. 8. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!