Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz diplomás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
 51/103 A kérdező kommentje:
Persze, csak más 18, más 23 és más 30 évesen a szüzesség.
2014. júl. 6. 20:03
 52/103 anonim ***** válasza:
51%

Ne is haragudj, de ha 30 évesen szűz vagy, az azt jelenti hogy valami defekted van, ami biztos nem mostanában alakult ki, hanem régebb óta megvan....tehát nem ok nélkül vagy szűz ennyi idősen.

Szóval ha 25 éves korod előtt SEM VOLT EGY NŐ SEM akivel a szexig eljutottatok, ott bizony benned van a hiba, nem az összes többi nőben.

Gondolkozz el rajta: Ha nem tudsz úszni, nem az egész Balaton vize hülye.

2014. júl. 6. 20:45
 53/103 A kérdező kommentje:
Nem tudok rajta javítani, hogy nem vagyok beszédes, nagyvilági pasas.
2014. júl. 6. 21:33
 54/103 anonim ***** válasza:
64%
H elveszítenéd a szüzességed,akkor már máshogy állnál hozzá az egész témához?
2014. júl. 6. 22:07
 55/103 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom mi változna. Picit talán magabiztosabb lennék.
2014. júl. 6. 22:11
 56/103 anonim ***** válasza:
Külföldre kimennél a csajok miatt, de a legközelebbi nagyvárosba már nem mennél el prostizni?
2014. júl. 7. 11:16
 57/103 A kérdező kommentje:
Egy prosti nem ugyanaz.
2014. júl. 7. 11:20
 58/103 anonim ***** válasza:
Ha ez így megy tovább,akkor bizony kénytelen leszel elmenni prostihoz vagy pl a rosszlányok.hu-n valakihez! Azok teljesen megbízhatóak, azt teszik és úgy ahogy te akarod.
2014. júl. 7. 16:28
 59/103 anonim ***** válasza:

És ha később majd megismersz egy nőt, biztos megsimogatja a buksidat és veled marad amikor kiderül, hogy prostiztál...

Szerintem sok nő nem maradna meg ilyen pasi mellett, többek közt én sem.

És ha azt mondod hogy nem mondanád el? És ha megkérdi kivel vesztetted el a szüzességed? Hazugsággal kezdenél egy kapcsolatot? Na az lenne még szép.

2014. júl. 7. 16:45
 60/103 A kérdező kommentje:
Lányok, de kérlek benneteket, akkor értelmes tippet adjatok. Mert ez így ördögi kör. A lányok visszautasítanak, nem tetszem neki arcilag, nem akarnak vele járni. A prostizás nem jó, mert ha megtudja a barátnő, ha véletlenül mázli által egyszer lesz, akkor ezt nem fogja tolerálni. Meg azt sem tolerálja, hogy nem voltam nővel, mert nincs tapasztalatom. Tehát az sem jó ha
2014. júl. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!