Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz diplomás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
 61/103 A kérdező kommentje:
..folyt: tehát az sem jó, ha ne tapasztalt, mert akkor jó pasi nem lehet abból indul ki a legtöbb (nem mind, de a legtöbb), az sem jó ha rossz helyen ismerkedik, mert akkor jó pasi nem lehet, mert nem tudja, hogy egy nőt hol kell megfogni, megismerni. Továbbá jó pasi nem lehet, mert nem volt még ágyban nővel, de inkább több nővel. Továbbá jó pasi nem lehet és nem jó vele kezdeni, mert prostival volt. Most már az eszemet eldobom, hogy mindennel csak a baj van. Akkor mi a kiút kedves lányok, ha minden szálat elvágtok ezen pasiktól, a szívetekhez?
2014. júl. 7. 17:50
 62/103 anonim ***** válasza:
Ha találsz egy olyan lányt, aki szeretni fog és Te is őt, akkor szerintem nem fog otthagyni azért, mert szűz vagy. Elmondod neki őszintén, hogy miért van az, ami van és ha van szíve, akkor megérti és segít abban, hogy átéld a kapcsolat örömeit.
2014. júl. 7. 18:20
 63/103 A kérdező kommentje:
Lehet van ilyen, de 4 lánynál már azt elsütöttem (nem azt, hogy szűz vagyok), hogy 2-3 éve nem voltam nővel, akkor pislogott mind, mint hal a szatyorban. Pedig átlag lányok voltak, nem olyanok, akiknek már 20 hapsijuk volt. Mind azt kérdezte, hogy a fenébe bírtad ki eddig, mert ők már meghaltak volna és visszanőtt volna a szűzhártyájuk. Kb ez a reakció, és nem szeretnék ha a 2-3 év magányt rajtuk ,,hajtanám be". (pláne azt nem, ha szűz lennék és nem 2-3 évet, hanem 12-14 évet rajtuk pótolnék be). Értitek? Lehet ti itt ilyen empatikusak vagytok, de a lányok 95%-a a való életben nem ilyen. Ugye hatalmas eséllyel pedig olyan lányokba futsz bele, akik nem ilyen empatikusak és jön az újabb csalódás, az újabb fújolás, hogy jajj de szegény szűz fiú, de hadd rohadjon meg egyedül, nem leszek én az a lány, aki majd ,,felkarolja". Na neeeem.
2014. júl. 7. 18:27
 64/103 anonim ***** válasza:
33%

Exem (24) hazudott róla, hogy 10 csajjal volt együtt, mielőtt velem. Én már kb. 20 pasival szexeltem addigra, és azt gondoltam, ő is. Később tudtam meg a legjobb barátjától, hogy előttem 2 évig nem szexelt és 18 évesen egy 14 éves kislánnyal járt 3 évig.

Jobban haragudtam ezért rá, hogy hazudott, mint inkább mondta volna el az igazat, azt megértettem volna, hogy 2 évig nem szexelt előttem, mondhatta volna pl azt, hogy nem akart érzelmek nélkül vagy ilyesmi. De neeeem, ő hazudott inkább. Égő.

2014. júl. 7. 18:32
 65/103 anonim ***** válasza:

A való életben lehet, hogy nem csak 5% a normális, hanem több is, csak őket nem veszed észre, nem figyelsz fel rájuk.

Annál a 4 lánynál meg hazugsággal kezdted az ismerkedést. Szerintem ilyet inkább ne csinálj. Ha kiderül, hogy nem is mondtál igazat, akkor még nagyobb erővel löknek el maguktól.

Hát nem tudom, hogy milyenek voltak ezek a "hogy a fenébe bírtad ki" lányok, de ne ilyen mindenki nője típusú, nagyszájú lányokkal ismerkedj.

2014. júl. 7. 18:37
 66/103 A kérdező kommentje:
20 pasival szexeltél? Tudod erről mi az emberek 99%-ának a véleménye? Nem is véletlenül.
2014. júl. 7. 19:01
 67/103 A kérdező kommentje:
De most értsétek meg, ha nem hazugsággal kezdek, hanem azzal, hogy na ide nekem mindent, mert én szűz vagyok 20 on akárhány évesen, akkor még több megvetést kaptam volna, nem csak azt, hogy jajj te nyomi, 3 éve nem ,,szúrtál" nőt? Te szerencsétlen flótás, de sajnállak, de egyedül halsz meg, mert rám ne várj.
2014. júl. 7. 19:03
 68/103 anonim ***** válasza:
Nem kell azzal kezdeni, hogy szűz vagy. Megismeritek egymást, többet beszélgettek és amikor szóba kerül egy intimebb téma, akkor elmondod és ha ezek után sarkon fordul és elfut, akkor ne keseredj el, mert ebből derül ki, hogy az egész ismerkedés alatt nem kellettél neki...
2014. júl. 7. 19:09
 69/103 anonim ***** válasza:
89%

Aki így meg úgy pislog, hogy régen, vagy nem voltál nővel, meg ilyeneket mond, hogy ő már meghalt volna szex nélkül, na azzal nem kell foglalkozni, és időt pocsékolni rá. Hanem menni kell tovább és próbálkozni. Én is voltam 2 évig szex nélkül és nem okozott nehézséget, szóval ez csak műhiszti, és az ilyen nőkkel nem buli együtt lenni.

Igen, az én férjem velem vesztette el a szüzességét 20 éves kora végén, de ha 30 lett volna, de ezt leszámítva ugyanaz a személyiség, ugyanaz az imádni való pasi akibe beleszerettem, leszarnám hogy 30 évesen szűz, és nem 20 évesen. Mert én és szerintem még sok más nő is a világon, jobban értékel azt, hogy egy pasi megválogatja kivel veszti el, minthogy átment 20-30 vagy még több csajon.

Nálam akinek 10nél több partnere volt például, azzal el sem jutottam a kapcsolatot, mert nekem nem kell ágyból ágyba ugráló pasi.

És biztos hogy nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja. Mert ki tudja kivel feküdtek le, mennyi nemi beteg nővel bújtak ágyba védekezés nélkül...szóval maradtam inkább a kevésbé tapasztaltnál.

2014. júl. 7. 19:13
 70/103 anonim ***** válasza:
50%

"20 pasival szexeltél? Tudod erről mi az emberek 99%-ának a véleménye? Nem is véletlenül."

az, hogy jártam egyetemre. :D de egyébként, tökjó lehet az emberek 99%-át ismerni. sőőőőt, még jobb, hogy ezek közül is mind elutasított téged. na, melyikünk az, akiről véleményt kell alkotni?

az egyéniséged a rossz egyébként, nem hiszem el, hogy ilyen ember létezik, remélem, kamu.

2014. júl. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!