Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz diplomás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim válasza:
Utolsó ne általánosíts! Például én biztos nem jönnék össze bunkó férfiakkal! Ahogy sok más nő sem!
2014. okt. 25. 10:50
 102/103 anonim ***** válasza:
0%

Na így hogy feléledt a kérdés újra írok: alapvetően igazad van kérdező de folyamatosan-így ezzel a kérdéssel- hátba lövöd magad.Felfújod a szüzesség dolgot. Azt bizonygatod hogy mennyire nem tolerálják a csajok mégis elárulod hogy az a gyenge pontod. A szitu a lényeg. Megkérdezi a csaj voltál e nővel te meg gondolom összehúzod magad és szinte elnézést kérve bevallod hogy nem...a csaj úgy van vele hogy ha a metakommunikációd szerint te is cikinek érzed akkor neki méginkább meg kell vetnie téged emiatt. Ha őszinte akarsz lenni akkor úgy adj nemleges választ mintha azt kérdezné szívtál e már cigit...ha csodálkozik neked kell játszanod az értetlent hogy "ezek szerint te már mennyaszony is voltál?, vagy csakúgy lefeküdtél valakivel,esetleg többeknek is megvoltál??!!" és a végén a csaj érzi magát czédának....

Nem mindegy hogy Nagymenő Norbi szűz e vagy Ügyifogyi Peti

2014. okt. 25. 16:45
 103/103 anonim ***** válasza:
Van igazsága az előzőnek, de én továbbra is azt mondom, a legjobb megoldás, ha lőgyakorlatot tartasz egy prostinál, aztán már lazán és őszintén és magabiztosan mondhatod, hogy voltál már csajjal. Azt nem kell hozzátenned, hogy prosti volt, elég hogy csak volt egy csaj akivel együtt voltál de nem volt komoly - ez nem hazugság. Egyébként is: Ha tőled ismerkedéskor ilyet kérdeznek a csajok, az nem azért van, mert süt rólad?? Én annyi csajjal randiztam már, hogy számát sem tudom, de sosem kérdeztek ilyet. Nyilván eszükbe sem jutott, hiszen nem kellett tartanom a kérdéstől.
2014. okt. 29. 18:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!