Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
21/103 A kérdező kommentje:
Akik értelmes kommenteket küldtek azoknak köszönöm. Aki olyanokat, hogy a hiba benned és nem a nőkben van, meg vidd magaddal a magadfajtákat, őket szánom, hogy nincs bennük empátia. De hát mit is vártam, ha a nők is így viselkedtek velem, hogy hátha itt több rendességet kapok.
2014. júl. 5. 22:32
22/103 A kérdező kommentje:
62%-os, nagyon kiábrándító és arrogáns a stílusod, nem kívánok az ellenséged sem lenni, nem lehet könnyű azoknak, akik ismernek téged.
2014. júl. 5. 22:33
23/103 A kérdező kommentje:
Már bocsáss meg, hogy így gondolom, de 2-3 komment után nagyon embertelen viselkedés árulkodik rólad.
2014. júl. 5. 22:34
24/103 anonim válasza:
9-es vagyok.Méghogy valami mindig van.Nézz már az országra nincs munkahely,és nem azért mert lusták az emberek.Elakartam menni diákmunkára és a felétől nem kaptam visszajelzést,a többit meg a felnőttek elválalták,pedig szinte semmit sem fizet.Úgyhogy nincs mindég valami,ha ezt nem fogod fel akkor érvényes amit leírtam.Ja és külföldön nem a külföldit fogják 1-ső számban nézni.
25/103 anonim válasza:
hát nem 30 éves szűz férfiak, akik ismernek engem, hanem életképesek.
te segítséget kértél, szerinted mennyire valószínű, hogy mindenki szembemegy az autópályán, vagy annak, hogy csak te. szerintünk csak te, szerinted mindenki. hát légy boldog...
26/103 anonim válasza:
Ha bántjátok, akkor sokkal jobb lesz neki... Gratulálok néhány embernek, semmi empátia.
27/103 anonim válasza:
Taiföldet ajánlom,ott bukni fognak rád a nők.Haza se akarsz többet jönni,boldogabb viszont lehet,hogy nem leszel.
28/103 anonim válasza:
Kérdező, ne haragudj, de te tipikusan az az ember vagy, aki "más szemében a szálkát is észreveszi, magáéban még a gerendát sem"... ez mind szép és jó, amiket felsoroltál, de a negatív tulajdonságaidról egy szó sem esett, márpedig több, mint valószínű, hogy azok miatt ért ennyi elutasítás, és nem azért, mert a nők ilyen gonoszak.
29/103 A kérdező kommentje:
Felmértem a hibáimat, próbáltam javítani, amennyire lehet. Ennyire tellett. Ha nincs kereslet rám, akkor ez van, majd máshol lesz.
2014. júl. 5. 22:43
30/103 Noydra válasza:
Ha ennyire tellett, az még mindig nem azt jelenti, hogy a nőkben van 100%-ig a hiba.
Ez van...
Megszoksz, vagy megszöksz. Te szöksz, mert olyan álmokat dédelgetsz magadban, hogy majd máshol jobb lesz.
Szerintem koppanni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!