Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz diplomás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából nem is értem, miért írtad ki a kérdést? El akarsz menni az országból bizonyos okok miatt, ezt meg is tudod oldani, hát akkor miért ne mennél? Ki tart vissza? Miért ne lenne korrekt? Egyáltalán kivel szemben lehetne ez inkorrekt? Esetleg valamelyik családtagodra gondolsz, aki valamilyen szempontból függ tőled, mondjuk idős, beteg szülő, akit te ápolsz és vele szemben nem érzed korrektnek, vagy kivel?
2014. júl. 5. 22:56
 32/103 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben érthető és korrekt döntés.Én is valami hasonlón gondolkozom,mert ugyanezt látom és tapasztalom,mint a Kérdező.Jártam Európán belül és kívül is több országban,hát ahhoz képest,mint ami nálunk van bármelyik másik országban jobbak sokkal a lehetőségek ilyen szempontból.A legjobbak szerintem a hollandiai lányok,egyszerűen nyitottak és elbűvölőek,értelmesek többségben,és nem ítélnek ennyire külső alapján mint nálunk,inkább először jobban megismeri az illetőt,és utána dönt,hogy lehet-e belőle kapcsolat vagy sem.Nyilván ott is van néhány bunkó,mint mindenhol de messze nem ennyi...
2014. júl. 5. 22:58
 33/103 anonim ***** válasza:
48%
mondjuk annak örülök, hogy eggyel kevesebb pasi az országban, aki elsőre talán normálisnak tűnhet, aztán kiderülnek róla ezek a dolgai...brrr...
2014. júl. 5. 23:00
 34/103 anonim ***** válasza:
35%
Remek döntés! Irány Thaiföld, ott nem fognak leköpni csak azért, mert nem vagy topmodell! Csak egy rossz van benne, alig akar visszajönni az ember...
2014. júl. 5. 23:19
 35/103 anonim ***** válasza:
38%
41 nő elutasított. Te komolyan 15 éve számolod az elutasításokat? Az azért elég meredek... másrészről lehet, hogy bennem van a hiba, de ha ez minden, akkor keveslem. Főleg hogy jártál egyetemre, ami remek hely az ismerkedésre. Sehogy nem értem.
2014. júl. 6. 00:47
 36/103 A kérdező kommentje:
42 nekem sokk volt, egyetemen nem mertem kezdedeményezni.
2014. júl. 6. 00:57
 37/103 A kérdező kommentje:
kezdeményezni.
2014. júl. 6. 00:58
 38/103 anonim ***** válasza:
Ne is törődj a sok idióta barommal akik negatív hozzászólásokat írtak! Én csak annyit írok,hogy ez az egész rajtad áll. Elhagyhatod az országot de egyáltalán nem biztos,hogy az ottani nőkkel más lesz a helyzet. Szerintem ne menj el,maradj és előbb-utóbb javulni fog a helyzet!
2014. júl. 6. 00:58
 39/103 Noydra ***** válasza:
48%

Nem mertem kezdeményezni.

Innentől szoktam megkérdezni, hogy mégis mit vártál?

2014. júl. 6. 01:48
 40/103 A kérdező kommentje:
Talán azt, hogy adnak valamilyen egyértelmű jelet, hogy odamehetek és nem a pofára esés vár 2 szó után. Mondjuk egy apró mosoly. Egyetlen nő sem volt erre képes, mintha a mosoly fájna nekik.
2014. júl. 6. 09:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!