Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?
de okos? megértő? kiáll magáért? le tudja vinni a szemetet? szereti az állatokat? kinéz valahogy? a szülei elfogadnának? nagyvárosi?
annyi minden van, ami ezek mellett még fontos, sőt ezeknél fontosabb. pl. a diplomást nem is értem...(én is az vagyok, többszörösen is, de akkor se értem)
tudod, annyi gond van a fiúkkal, szerintem a legtöbb nő 30 körül már belefárad, és nem akar tanítgatni egy szűz fiút az életre. (nem csak a szex miatt, hanem mert értelmes kapcsolata sem volt még)
27n
Szóval a magyar nők miatt megy ki ennyi diplomás, és megy tönkre a magyar gazdaság... jó tudni. Arra nem gondoltál, hogy nem mindenki másban van hiba, hanem benned?
Másik meg, hogy lehet 41x elutasítottak, de lehet egy sem volt közülük hozzád való. Lehet, hogy csak az ezredik próbálkozásra találnád meg azt, akivel alakulhatna valami, de ha feladod már sosem tudod meg.
,,(nem csak a szex miatt, hanem mert értelmes kapcsolata sem volt még) "
Szerinted nem vágytam értelmes kapcsolatra? Ne viccelj már légy szíves.
Rossz embereket fogtál ki, csak ennyi.
Sok sikert kívánok, remélem, hogy ennyi rossz után végre helyreáll az életed. :) És ne menj el más országba.
,,Arra nem gondoltál, hogy nem mindenki másban van hiba, hanem benned"
Biztos, de nem hiszem, hogy ennyire. Én mindent megtettem, ami tőlem telik. Ha ez sem volt elég, de az alkoholista, nőverő jó, akkor elköszönök.
9-es vagyok.
Kérdező az itt leírtak alápján,egy nagyon jó élet fog várni rád,magányos,munkanélküli,és hajléktalan.Szerintem változtass a felfogásodon.Mert kimenni külföldre és azt hinni hogy dől a pénz az hülyeség(legtöbben ezt választják).
Elmondom miért mert van pár akiknek bejön és ezt híreszteli a többi majom meg megy ki utána,bele se gondolva hogy mi lesz ha nem úgy alakul.És sajnos nincs segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!