Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
1/103 anonim válasza:
Most komolyan?????????? Elmenni az országból EZÉRT? Kérlek vigyél engem is....
2/103 anonim válasza:
ezért beteges elhagyni az országot.
gazdasági helyzet miatt meg kifejezetten bölcs döntés!
3/103 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz, engem különösebben nem izgat.
5/103 anonim válasza:
Érthető, de nem túl értelmes, a nők máshol sem jobbak, vagy rosszabbak, a hiba benned lehet, mert az már statisztikailag is nagyon valószínűtlen, hogy csak olyan nőkkel, lányokkal találkoztál, akik valamiért nem feleltek meg, vagy te nem feleltél meg nekik.
6/103 anonim válasza:
Nem, nagyon nem.
Kérlek, maradj velünk. :) Valaki értékeli azokat a dolgokat, amiket felsoroltál...
7/103 anonim válasza:
Én is tervezem, de az igazi ok az, hogy tiszta lappal jobb kezdeni, mint itthon felhánytorgatni a múlt kínos pillanatait:D úh. hajrá
8/103 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam olyan lánnyal, 41 elutasítás után (nem szépségkirálynők voltak) aki ezt értékelte volna.
2014. júl. 5. 22:16
9/103 anonim válasza:
Tisztában vagy az ország helyzetével,amiat mennek ki.
10/103 A kérdező kommentje:
Ahogy hallom a több száz kommentet, más országokban a legtöbb nő azért máshogy viselkedik a közeledni vágyó férfiakkal. Ott is vannak arrogáns, semmire beképzelt lányok, de nem ennyi, mint itthon.
2014. júl. 5. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!