Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy a sok csalódás miatt megbántatok egy régebben elhajtott fiút?
Mondjuk egy fiút elküldtetek, nem volt nagyon gáz igazából, csak az a kicsi hiányzott, barátként tudtatok csak rátekinteni.
Aztán ahogy ment az idő, jöttek-mentek a pasik: kiderült, hogy csak szexet akartak, lehetetlen kategória, vagy kidobtak titeket 1 hónap után.
Ilyenkor előfordulhat, hogy kicsit fájva gondoltok arra, akit elküldtetek? Nem arra gondolok, hogy meggondoljátok magatokat, csak most, hogy egy kicsit több tapasztalatotok van, úgy gondoljátok, hogy talán mégsem kellett volna, vagy hogy "na, ő volt az igazi, ki hitte volna, hogy ilyen a pasik többsége..."
Nem. Nem attól függ, hogy valakire csak barátként tudok tekinteni, vagy ennél többet érzek iránta, hogy esetleg érnek csalódások az életben.
Soha nem sírtam vissza egyetlen fiút, férfit sem, akit valaha visszautasítottam, pedig nekem is volt egy nagy csalódásom. Sőt, ahogy idősebb lettem és visszagondoltam, nagyon örültem, hogy nem hitegettem sokáig olyan srácokat, akikről tudtam, hogy nem tudok beléjük szeretni, nem vonzódok hozzájuk.
Én férfi vagyok és Popper Péterrel értek MÉLYEN egyet:
"Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!