Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz diplomás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 A kérdező kommentje:
Azt tapasztalom, ha nem a megfelelő személy itatja őket (aki jó aktusra is), akkor nem hajlandóak inni sem, mert félnek a következményektől.
2014. júl. 8. 17:58
 92/103 anonim ***** válasza:

de a pasik igen, és ezért tudják a ronda nők lefektetni őket?

te megizélnél normális pasiként egy ronda nőt? mert ha igen, akkor visszavonultam, és igazad van.

2014. júl. 8. 18:00
 93/103 anonim ***** válasza:

aki nem tetszik, azzal ittasan sem fekszem le...életemben 1x voltam részeg, de akkor már a férjemmel jártunk együtt, szóval vele szexeltem:D

meg mondjuk valamennyire ismerni is kéne az illetőt, nem egy buliban összeszedni. Én soha senkivel nem feküdtem le úgy, hogy aznap ismertem meg... több hónap ismerkedés előzte meg az egyetlen olyat is, akivel csak 1 alkalom történt.

2014. júl. 8. 18:06
 94/103 A kérdező kommentje:
Utolsó, erről beszéltem, hogy olyan ordasok a nők, hogy hiába itatom őket, ellenkeznek.
2014. júl. 8. 18:10
 95/103 anonim ***** válasza:
30%

"Hát, azért egy épeszű nő sem akarja egy akármilyen jöttment büdös szájú izzadtságszagú szakadt, vagy épp bunkó paraszt pasival megdugatni magát...

Így aztán a nőknek sem könnyebb a dolguk."

Hajjaj, ha csak ennyi nehézség volna a szexpartner szerzésben férfiként, a kérdező sem lenne szűz! Nagyon nem gondoltál te még bele a férfiak helyzetébe jódolgodban...

2014. júl. 8. 22:06
 96/103 anonim ***** válasza:
0%

Milyen érdekes, hogy egy szűz férfi ismerősöm sincs már, pedig még csak 27 vagyok, nem 30. Vajon a kérdező a deviáns kivétel vagy a szabály, utolsó? na vajon...

biztos nagyon nehéz lehet ám a nőkkel, ha másoknak simán megy.

Nekem pl. a fejszámolás megy lassabban, mint a barátomnak, mégse hiszem azt, hogy én csinálom jól, ő meg hülye:D

2014. júl. 8. 22:13
 97/103 anonim ***** válasza:

Nyilván a kérdező a problémás. Megfelelő kitartással és önbizalommal lehet barátnőt szerezni. Nekem is sikerült 24 évesen hosszú gyötrelmek után.

De ha nem tudod belátni, hogy ez férfiként sokkal nehezebb, a realitásérzéked alulmúlja még a kérdező dominanciáját is.

2014. júl. 8. 23:35
 98/103 anonim válasza:
37%
30 évesen még szűz vagy? xd
2014. júl. 10. 22:16
 99/103 anonim ***** válasza:
67%

98#

Ne nevess, mert következő életedben szűzön halsz meg 50 évesen aids-ben. :P

2014. júl. 10. 22:20
 100/103 anonim ***** válasza:
31%

Nem olvastam végig az válaszokat, bár gondolom, sokat nem vesztettem vele. A magyar nők Európában elég felszínesnek számítanak, és elég kihívóan öltöznek. Ha nyugat vagy észak felé mész, akkor normálisabb nőket találsz többnyire.

De hogy őszinte legyek, egy hetero férfinak nagyon bénának ( vagy nagyon igényesnek) kell ahhoz lennie, hogy 30 évesen még szűz legyen.

A nőktől gondolkodást és empátiát felesleges várnod, ahogy azt is, h megbecsüljenek, amiért becsületes vagy rendes vagy.

A nők nagy része a magabiztos( bunkó) férfiakat szeret titkon, akiket persze szid, mégis velük fekszik össze. Nem véletlen van annyi egyedülálló gyerekes nő, mivel megbízhatatlan rosszfiúkkal fekszenek össze, akik általában lelépnek. Tehát igen, külföldön nagyobb az esélyed, Magyarország ebből a szempontból is katasztrófa már.

2014. okt. 25. 08:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!