Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz diplomás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
 71/103 anonim ***** válasza:

A válaszok alapján itt sajnos egyértelműen nem a szex hiányával van gond.

Volt olyan barátom, aki velem veszítette el 25 évesen, de nekem egész addig fogalmam sem volt róla, hogy ő szűz lenne. Nem is beszéltünk a témáról, ismerkedtünk, randiztunk, jól éreztük magunkat, régebbi kapcsolatokat és nőket minek feszegetni? Nem is lett semmi gond belőle, ott persze kiderült, hogy szűz, de nem érdekelt.

Bár gondolom, neked nem számít az én véleményem, hiszen elég sok férfival volt már dolgom. Még szerencse, hogy a páromnak még több nővel :D És a nemibetegségek... hagyjuk már! Intelligens ember védekezik is, és ha ilyen életet él, orvoshoz is elmegy. Csak a biztonság kedvéért.

2014. júl. 7. 19:59
 72/103 anonim ***** válasza:
55%
igazad van, hagyjuk is a nemi betegségeket.. azért van annyi tripperes meg AIDS beteg...hagyjuk, tényleg. Hülye....
2014. júl. 7. 20:05
 73/103 A kérdező kommentje:
A párod még több nővel volt, hm átment rajtatok a fél város, szép teljesítmény. Mind a kettőtök megéri a pénzét, ha fűvel-fával...
2014. júl. 7. 20:18
 74/103 anonim ***** válasza:
52%

És tudod, milyen jó szexelni, kérdező? bármennyi emberrel, de legalább szexelni? nem:D ha ha ha ha. mi is tudunk rajtad csúfolódni, csak nekünk okunk is lenne rá.

de már látom, mit játszol te hülye, sértegetsz minket, hogy aztán nekedmenjünk és te légy a szegény szüzike, akit bántanak.

Hát tessék! légy boldog.

2014. júl. 7. 20:20
 75/103 A kérdező kommentje:

Aha, erre nem gondoltam, hogy én legyek a szende szüzike. De most, hogy így mondod :D

Viszont szívesebben vagyok szűz, mint 20 nőt tegyek magamévá. Nekem 1 is elég volna, aki szeret engem és viszont.

2014. júl. 7. 20:40
 76/103 anonim ***** válasza:
17%

Harcoljatok csak...

Kérdező, szerintem Te kerültél ki győztesen. :D

2014. júl. 7. 22:05
 77/103 anonim ***** válasza:
38%
igen, mindenképp a kérdező a győztes, ahogy az életben is.
2014. júl. 7. 22:58
 78/103 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj,neked az okoz örömöt,hogy már 20 férfival szexeltél. De egyvalamit árulj el: szerinted ki a f!szt érdekel?
2014. júl. 8. 00:41
 79/103 anonim ***** válasza:
57%

Én már fizettem szexért, és eddig még nem okozott nekem gondot az ismerkedésben. Olyan is volt, hogy már meglévő barátnőmnek mondtam ezt el, és nem hagyott ott miatta. Szóval kérdező, ez ne tartson vissza. Azok a nők, akik ennyire elítélik a k.urvázást, könnyen beszélnek, mikor nekik semmit sem kell tenniük egy d.ugásért, csak felkínálják magukat és kész. Nekünk férfiaknak kell megdolgoznunk a szexért, fizetni érte vagy fáradozás, vagy pénz árán, de szinte soha nincs ingyen.

Ha tanácsra van szükséged, itt az első kettő:

- Soha ne azt próbáld kitalálni, hogy milyen pasi kell a csajoknak, hogy aztán megpróbálj olyan lenni. Légy önmagad, viselkedj úgy, ahogy SZERINTED viselkednie kell egy férfinak. A vélemény úgyis olyan mint a s.egglyuk: mindenkinek van egy.

- Sose kérj csajozási tanácsot nőtől. Ők nem értenek hozzá, és nem, nem tudják megmondani mi kell a nőknek általában, az alapján, hogy szerintük nekik mi kell.

32F

2014. júl. 8. 07:09
 80/103 anonim ***** válasza:
61%

"nekik semmit sem kell tenniük egy d.ugásért, csak felkínálják magukat és kész."

Jah, szerinted... istenem, ez de szánalmas duma volt.... te is szereted sajnáltatni magad látom.

2014. júl. 8. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!