Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz diplomás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:

31-es vagyok, nem akarok kötözködni, mert nekem ugyan édesmindegy, hova mész és fogalmam sincs, külföldön megtalálod-e ilyen szempontból a szerencsédet, mindenesetre sok sikert kívánok.

De biztos, hogy kizárólag a magyar nőkben van a hiba? A férjem is becsületes, munkás (mondjuk ő gyári munkás), rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi, még csak ne is úgy képzeld el, mint egy kigyúrt izompacsirtát, de még csak nem is én vagyok az első nő az életében, az első kapcsolata 6 évesen kezdődött, évekig tartott és utána is volt még egy-két nő az életében, mielőtt megismert.

Meg számtalan példát tudok ilyen férfiakra, a legtöbben azért megtalálták a párjukat.

Na, mindegy. Ha úgy érzed, talán valahol máshol jobb lesz és megteheted, próbálj szerencsét, hátha!

2014. júl. 6. 12:20
 42/103 anonim ***** válasza:
Jaj, nem 6, hanem 16 évesen. :DDDDD
2014. júl. 6. 12:21
 43/103 A kérdező kommentje:
Igen, de neki volt párja előtted, volt tapasztalata. Ha én azt mondom, soha senkim sem volt, 100 ból 98 nő furán néz rám, de még a 18-19 éves szűz tini lányok is furán néznek rám (mintha kódolva lenne bennük születésüktől fogva, hogy aki nem volt nővel, azzal óriási a gond). Ezt pedig nem tudom levetkőzni, mert ha azt mondom, voltam pár nővel, akkor is kiderül pár találka után, hogy ez bizony nem volt nővel. Vannak árulkodó jelek, hogy egyes helyzetekben egy ilyen pasi nem úgy reagál, mint olyan pasi aki már megjárt 2-3 tartós kapcsolatot. Ezen meg nem lehet segíteni, mert mindig kibukik valamilyen módon és a nők a legkisebb jelekből is ki tudják ezt szűrni, hogy ez a pasi nem volt még senkivel (ha más nem, akkor szex közben). Ördögi kör és már az elmulasztott sok-sok tanulóévet nem tudom bepótolni, nincs az a pénz, semmi amivel be tudnám pótolni. Max ha mostantól szorgalmasan eljárnék prostituált nőkhöz, hogy legalább szex terén legyen valami fogalmam. De az a baj, hogy a legközelebbi ilyen hely is kb 90-100 km re van (faluban élek), ahol vannak ilyen nők. Az meg plusz sok ezer ft-os benzinköltség. De mondom, a szex csak az egyik dolog, odáig még el is kell jutni, ahhoz pedig szintén tapasztalat kell, hogy ahhoz hogyan viselkedj, hogy odáig eljuss. Ezt pedig egy prosti sem tudja, sőt senki más sem megtanítani, mert ahhoz párkapcsolatok kellettek volna, legalább 1-2. Hogy legyen róla fogalmam. Lehet mondani, hogy még nem csúsztam ki semmiből, de ha végignézek ismeretségi körömben, akkor 10 ből 8 már házas vagy jegyes, minden 2. nál meg van baba is. Én meg ha elmegyek randira, ráadásul valamivel a koromnál is idősebbnek tűnök, kb 36 évesnek, minden nő azt kérdi, és hol van a gyerek? Vagy miért nem volt még? Erre köpni nyelni is nehéz, hiszen nem hogy gyerekem nincs, de ég szex és párkapcsolatom sem. Ördögi kör, vesztettem. Sem pszichológus nem tud ezen segíteni, nem tudja ő sem bepótolni az elmulasztott 12 évet (ha 18 tól valaki felnőtt és akkor van főleg párkapcsolata). Így menekülnöm kell, hátha a keleti nők ehhez a témához máshogy állnak, konzervatívabbak. Ha nem, akkor ott is megbukok.
2014. júl. 6. 12:51
 44/103 anonim ***** válasza:
0%
Fogadd el magad és törődj bele a sorsodba. Ne menekülj! Magad elől nem bújhatsz el...
2014. júl. 6. 12:54
 45/103 anonim ***** válasza:
Miért néznek furán az emberek egy x éves (18 feletti) szűzre? Én ezt sohasem értettem, hogy miért kell "szégyenkeznünk" az miatt, mert szüzek vagyunk... Nem hinném, hogy ez határozza meg, hogy milyen ember a másik, nem ettől lesz rossz vagy jó ember.
2014. júl. 6. 13:06
 46/103 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudom én ezt, én is így gondolnám. Csak a legtöbb ember furán van összerakva és aki nem sikeres ebben vagy abban (igen, a párkapcsolatokban is annak kell lennie)az már szerintük ,,jó" ember nem lehet. Defektes.
2014. júl. 6. 14:02
 47/103 anonim ***** válasza:
42%

Szerinted a legtöbb ember van furán összerakva és nem pedig te. Aha. Nyilván így van. (nem.)

A lényeg, hogy egy bizonyos kor után senki sem akar már tanítgatni és nincs annyi türelme már. Egy 25 feletti nő nálad sokkal kevésbé gáz fiúkra mondja azt, hogy nem, mert már megtanult szelektálni, már azt keresi, akivel még 50 évet akar élni. (Pl. legyen életképes, tudja ellátni magát, ilyenek.) Pedig ezek sokkal kisebb problémák, mint a te hihetetlen tapasztalatlanságod.

De mi volt a gimiben? Egyetem alatt? Én nem értem...vidéken jártál egyetemre is? Mert mi végig... az egész egyetemet :))

2014. júl. 6. 18:09
 48/103 A kérdező kommentje:
Vidéken igen. Mi volt? Nem kellettem ott sem a nőknek, pedig próbálkoztam.
2014. júl. 6. 18:12
 49/103 anonim ***** válasza:
53%

Ha egy pasi töketlen, férfiatlan, arról nem a magyar nők tehetnek.

Külföldön is szűz leszel, ha tovább szerencsétlenkedsz az ismerkedésben.

Szóval szerintem ezért nem érdemes elmenni.

2014. júl. 6. 19:55
 50/103 anonim ***** válasza:
0%

ja igen, és még egy dolog: az én férjem sem volt mással amikor összejöttünk. Maradjunk annyiban, hogy 2 héttel később már nem volt szűz:)

Szóval neked nem a szüzességgel van gondod.

2014. júl. 6. 19:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!