Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves szűz diplomás, becsületes, munkás, rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi (tudom, hogy a nőket ez nem érdekli, egyiket sem) elhagyja az országot a sok csalódás miatt (magyar nők a fő okai), az érthető és korrekt döntés?
31-es vagyok, nem akarok kötözködni, mert nekem ugyan édesmindegy, hova mész és fogalmam sincs, külföldön megtalálod-e ilyen szempontból a szerencsédet, mindenesetre sok sikert kívánok.
De biztos, hogy kizárólag a magyar nőkben van a hiba? A férjem is becsületes, munkás (mondjuk ő gyári munkás), rendes, káros szenvedélyektől mentes férfi, még csak ne is úgy képzeld el, mint egy kigyúrt izompacsirtát, de még csak nem is én vagyok az első nő az életében, az első kapcsolata 6 évesen kezdődött, évekig tartott és utána is volt még egy-két nő az életében, mielőtt megismert.
Meg számtalan példát tudok ilyen férfiakra, a legtöbben azért megtalálták a párjukat.
Na, mindegy. Ha úgy érzed, talán valahol máshol jobb lesz és megteheted, próbálj szerencsét, hátha!
Szerinted a legtöbb ember van furán összerakva és nem pedig te. Aha. Nyilván így van. (nem.)
A lényeg, hogy egy bizonyos kor után senki sem akar már tanítgatni és nincs annyi türelme már. Egy 25 feletti nő nálad sokkal kevésbé gáz fiúkra mondja azt, hogy nem, mert már megtanult szelektálni, már azt keresi, akivel még 50 évet akar élni. (Pl. legyen életképes, tudja ellátni magát, ilyenek.) Pedig ezek sokkal kisebb problémák, mint a te hihetetlen tapasztalatlanságod.
De mi volt a gimiben? Egyetem alatt? Én nem értem...vidéken jártál egyetemre is? Mert mi végig... az egész egyetemet :))
Ha egy pasi töketlen, férfiatlan, arról nem a magyar nők tehetnek.
Külföldön is szűz leszel, ha tovább szerencsétlenkedsz az ismerkedésben.
Szóval szerintem ezért nem érdemes elmenni.
ja igen, és még egy dolog: az én férjem sem volt mással amikor összejöttünk. Maradjunk annyiban, hogy 2 héttel később már nem volt szűz:)
Szóval neked nem a szüzességgel van gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!