Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?
Ez így elsőre elég gyors volt. Te talán megadnád egy idegennek a számod?
Én fiú vagyok de akármilyen bomba nő kérné a számom, nem adnám meg neki ha nem ismerem. Ki tudja, lehet hogy vmi debil :D
Kedves Kérdező!
A miért és a hogyan ebben az esetben mocskosul nem várathat magára. Hogy miért? Mert tudnod kell, mi az, amit csinálsz, miért csinálod és hogyan kell csinálni. Pusztán a cselekvés maga kevés esetben vezet eredményre. Az első lépést már megtetted, csak segíteni akarok, hogy a jó irányba tedd. Hiszen Te magad kérdezed, mi lehet a baj. Tényleg úgy tudod megszokni a visszautasítást, ha sokszor küldenek el, de úgy beadni ezt, hogy tök ideges vagy, parás. Nem úgy fogod kiemelni a mázsát, ha rögtön aláfekszel...
Mi a baj ezzel a mondattal: ezzel a mondattal konkrétan az, hogy a LEGTÖBB ESETBEN tolakodó. Ha pedig belül tiszta ideg vagy, az kívülről is fog látszani rajtad, és naná, hogy nem fogják megadni a csajok egy idegesen, szinte félve kérő faszinak a számukat. A cimborám határozottan csinálta, nem idegesen.
Ha szokni akarod a visszautasítást, kezelni a félelmeidet, annak rengeteg más módja van még. Ne érts félre, nem kioktatni akarlak, de ha tele vagy félelmekkel, eleve a rosszat várod, olyan eszközt használsz, aminek a kezelését, működését nem ismered, az eredmény is negatív, és bár én magam is vallom azt az elvet, hogy ami nem öl meg, erősebbé tesz, eljutsz ugyan odáig, hogy nem félsz majd a visszautasítástól, de tele leszel előítélettel és negatív feltételezéssel. Innen pedig nehéz lesz folytatni.
Szerintem nem kell ezt ennyire leanalizálni Lifeishard. A kérdező teszteli a dolgokat. Mindenki nagyon is jól tudja, hogy ez a szöveg nem működik. Ő tesztel, hozzászokik. Mégis milyen alapon róvod fel neki, hogy tiszta ideg csajozás közben? Istenem, hozzá kell szokni! Ha egy kezdő srác, aki életében nem sok kalandot él át hirtelen idegen nőket szólítgat le, akkor persze, hogy ideges lesz! Nincs ebben semmi szégyen. El kell fogadni. A gyakorlattal úgyis elmúlik.
Ha közvetlenül odamész a csajhoz, hogy küldjön el, akkor direkt nem fog. De azt fogd fel, hogy ez egy teszt! Mint oly sok szöveg. Engedd meg a kérdezőnek,hogy tesztelgessen egy kicsit, és hadd tanuljon belőle. Nem kell ezt ennyire véresen venni. Majd ha tényleg elakad, és segítséget kér, akkor segítünk. Egyébként az elakadásból is a gyakorlat húz ki.
Az elutasítással rosszul fogalmaztam. Nem elutasításra kell törekedni nyilván, hanem leszólításra. De az elutasítást nem kell bánni. Onnantól, hogy odamentem már megtettem a kötelességemet. Ha 200-al több elutasításom van, akkor 200-al többször tettem meg a kötelességemet. Nyilván ebben egész jó beszélgetések is benne lehetnek, amik valahol elakadnak. A legtöbb közeledés nem elutasítással végződik, hanem egyszerűen nem vezet sehová és az ember inkább lelép.
A kérdésre válaszolva a barátnőm dolgozik, én meg itthoni munkát végzek. És mostanában leesett a munkamorálom, ezért koptatom a gyk-t. Megnyugodhattok fikázók, hogy nagyon is van barátnőm. Ha nem lenne, a csajozós élményeimet dobnám be folyamatosan, amik mostanában a barátnőm miatt nemigen vannak.
Előző Válaszoló: Nagyon sok szempontból igazad vad, van néhány dolog azonban, amivel nem értek egyet.
Nem róttam fel neki, hogy ideges - nem volt mögötte rosszallás, sőt neheztelés se, azt sem írtam, hogy szégyenkeznie kellene, sőt, respect, hogy csinálja a dolgát, mindössze az az észrevétel, hogy ha idegesen csinálja, tuti, nem fog működni. Ahogy egyetlen szöveg sem. Nem az a baj, hogy ideges, hanem hogy a rengeteg negatív tapasztalaton agyal.
Hidd el, rengeteg csaj elküld, ha azzal a szöveggel mész oda, hogy küldjön el, de legalább nem megvetően meg bunkón reagálnak, hanem a legtöbbször értetlenül, néhányan mosolyogva, de ez mellékes, mert ez csak a közeledési pánik legyőzésének egy formája a számtalan mellett.
Abban igazad van, hogy a gyakorlat nagyon sokat segít, magam is írtam, hogy ami nem öl meg, erősít. Amiért próbáltam tanácsot adni, segíteni - és amiért bízom abban, nem kioktatásnak veszi a Kérdező -, az az, hogy nagyon sokan, ha az elején csak negatív "megerősítést" kapnak, vagy abba hagyják a dolgot - ez a Kérdezőre nem áll, ahogy írta -, vagy kvázi "nőgyűlölők" lesznek. Kellenek a nehéz szituációk, nem lehet elkerülni őket, ez igaz, de vigyázni kell, nehogy átessünk a ló túloldalára.
Mellesleg, a Kérdező kérdezte, mi ezzel a dumával a baj, esetleg mással van-e. Ha tőmondatban válaszolok, nem tudom átadni azt a tapasztalatot, amit szeretnék. Ezért az "analizálás."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!