Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most komolyan, létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?

Figyelt kérdés
Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?
2012. márc. 23. 08:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/110 anonim ***** válasza:
100%

A belső világ sokszor inkább okozat, mint ok. Változtasd meg a helyzetedet és megváltozik a belső világod. Magyarán.

Járj ki rendszeresen, gyakorolj. Nem a belső világod akadályoz, hanem a gyakorlat hiánya. Sok dolgot meg kell érezned, amit a gyakorlás során sajátítasz el. Ha megakadsz, akkor is a gyakorlat fog továbblendíteni.

Mint mondtad volt úgy 20-30 leszólításod? Ahhoz, hogy valóban profi legyél állítólag legalább 600 éjszakát kell lemenned csajozni. Szorozd be minimum 10-el és megkapod, hogy legalább 6000 leszólítást kell véghezvinni. Szóval hosszú az út. Te csak azzal törődj, hogy meglegyen a heti 30-40 és minden rendben lesz. Fél év alatt olyan szintet érsz el, amiről most álmodni sem mersz.

A legtöbb haverom és én olyan 600-700 körül tarthatunk. Ez már olyan szint, hogy a sarkadra tudsz állni, ha helyzet van. De ha tényleg kíváncsi vagy, a többit priviben.

Jimmynek az egy elég régi videója, állítólag azóta sokat fejlődött. Én személy szerint mindig is nagy vitapartnere voltam. Sok összezörrenésünk volt elméleti síkon is, de a gyakorlat fontosságával ő is egyetért, úgy emlékszem. Ha arra jársz, mond, hogy üdvözlöm. Sose gondolná, hogy pont én viszek a fórumára egy embert. :)

2012. márc. 24. 20:00
 102/110 anonim ***** válasza:
a valaszt te ia tudod, ha egy jo pasi megy oda ilyen szoveggel, akkor abbol nagyon gyakran osszejon az egyejszakas kaland. ez az egyejszakas dolog sajnos csak az igazan szep arcu pasik kivaltsaga, a legtobb nem helyes pasi csak alom szintjen tudja ezt atelni.
2012. márc. 24. 21:57
 103/110 Lifeishard ***** válasza:

"A belső világ sokszor inkább okozat, mint ok. Változtasd meg a helyzetedet és megváltozik a belső világod. Magyarán."

Na, ez az a pont, ahol jelentősen eltér a véleményünk. A belső világhoz - leegyszerűsítve - tartozik az önbizalmad, a tartásod, a szabályaid, a gondolkodásmódod, a világlátásod. Nyilván ezekre hatással van a környezet; pontosabban kölcsönhatásban vannak, de a belső világod a dominánsabb. Nem függsz a helyzetektől, hanem uralod őket, megtalálod bennük a helyed.

2012. márc. 24. 22:42
 104/110 anonim ***** válasza:
100%

Félreértesz. Azt mondom, hogyha cselekedsz, akkor megjön a kedved is a dolgokhoz. Mondjuk rosszul érzed magad a bőrödben, de elmész kondizni máris jobban érzed magad.

Tegyük fel rosszat gondolsz magadról, de ha leszólítasz néhány lányt és lesz némi sikerélményed, akkor máris jobb lesz. Persze sok visszajelzés kell, amíg teljesen megváltozol.

Arról beszélek, hogy önmagában az otthonülés és az önsegítő könyvek olvasása nem fog változtatni semmin, ha nem cselekszel mellé. Meditálás helyett, jobb ha lemész csajozni.

2012. márc. 25. 12:06
 105/110 anonim ***** válasza:
100%
Milyen anyagokat néztél meg egyébként?
2012. márc. 25. 12:16
 106/110 anonim ***** válasza:
NA VÉGRE, Már azt hittem, sosem fogynak el a válaszok... Szerintem jó, hogy van ehez bátorságod. De ha elvárod, hogy ennyi után odaadja valaki a számát, akkor tuti hogy csalódni fogsz. Ha tapasztalatot akarsz, akkor rosszul csinálod, szerintem. Attól nem leszel okosabb hogy mindenkinek odaveted ezt a két mondatot, ennél legyél kreatívabb. Szerintem valamiféle beszélgetés sem ártana, egy kis duma, amiből tényleg leszűrhetsz dolgokat. Amúgy az a pasi azon a képen nekem sem jön be, szerintem az arcában nincs semmi különleges. Az, hogy valaki a női nemet ennyire általánosítja, nekem ijesztő, de egyben szánalmas is kicsit. Valahogy olyan kiábrándultnak tűnik, és ilyen hozzáállással nehezebb is lesz párt találnia. Bocs a kisregényért és az esetleges hibákért.
2012. ápr. 17. 22:00
 107/110 A kérdező kommentje:
anonymusgirl. Tökéletesen megtaláltad a megfelelő szót erre. Kiábrándult. Szerintem meg megvan mindnen férfinak a joga hogy kiábrándult legyen. Nem mindenkinek áll sikerekből és szenvedélyes kapcsolatokból az élete. Vannak akik kudarcokat és negatív tapasztalatokat szenvedtek el és emiatt teljesen jogosan kialakul ez a kiégettség, kiábrándultság a nőkkel szemben. Ez abból fakad hogy elveszted a reményt hogy neked egy nő képes volna érzelmileg vagy más téren számodra valami kielégtőt nyujtani, mert sok éven át vártál rá de nem kaptad meg. Egy idő után aztán már nem várod többet. Én is így vagyok ezzel. Már nem álmodozom szenvedélyes, harmonikus kapcsolatról, szexuális életről. Ezidáig nem kaptam meg, és jelen helyzetemben elképzelhetetlennek tűnik hogy bekövetkezzen. Ismétlem, mindenkinek megvan a joga hogy kiábránduljon bárkiből. Ezért nem szánalmasak és nem elítélendők, csupán a tapasztalataikra válaszolreakcióként az agy kialakít egy érzést, egy hiedelmet. Ezt nem ők akarták hogy kialakuljon, ez természetesen bekövetkezik, mivel ilyenek vagyunk mi emberek.
2012. ápr. 18. 01:12
 108/110 Lifeishard ***** válasza:

Kedves kérdező!

Pont emiatt az állapot miatt fontos, hogy megtanuld, mi az, ami működik és hogy hogyan működik. Szép dolog, hogy szoktatod magad a visszautasításhoz, de a Te esetedben ez nem a belsőd erősíti, hanem mélyíti az elkeseredettséget...

Hogy egy analógiával éljek: Te legalább, sokakkal ellentétben, elindultál horgászni, nem otthon sírsz. Jó a felszerelésed, jól vágsz be, faszán kötsz horgot, tehát minden OK, egyet kivéve: nem jó csalival horgászol. Így eredmény sincs. A csalit azonban le lehet cserélni, senki nem gátol és gátolhat meg benne...

26/F

2012. ápr. 18. 10:37
 109/110 anonim ***** válasza:
Azt értem, hogy miért kiábrándult és azzal is egyet értek, hogy meg van hozzá minden joga is. De ha neki meg van ehez a joga, akkor nekem miért nincs ahoz, hogy azt sajnáljak, akit? Azt szerettem volna kifejezni, hogy mennyire szomorú dolognak tartom ha valaki ilyen, mert ezután mi az, ami előrehajtja majd? Rossz napjai, kapcsolatai és csalódásai mindenkinek vannak, de úgy hiszem, hogy nem az az igazán erős aki kész elviselni ezeket, vagy "csupán" túllépni ezeken. Természetesen, továbblépni is nehéz, de még ezek után is hinni vagy optimistának lenni, akár csak egy kicsit is- na ez az igazi erő! És elkeserítő, hogy ez az erő nem adatott meg mindenkinek. Ezért volt számomra lelombozó a válaszoló kis írása...
2012. ápr. 19. 18:43
 110/110 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nem adatott meg mindenkinek,van aki nem olyan aggyal születik hogy folyton csak a jó dolgokra gondoljon, vannak emberek akiket utolér a depressziós hangulat, a kiábrándultság, az üresség érzése. 1000 ember 1000 féle. Mindenkinek más zajlik le a fejében. Egy bizonyos fokig ezeken tudsz változtatni, de nem tudsz mittom depresszióra erősen hajlamos emberből szuperoptimistává válni. Szerintem lehetetlen, aztán nem tudom. Én úgy érzem hogy nem megy, habár kisebb nagyobb változtatásokat elértem, de a gyökeres változás nem állhat be szerintem. Ha van egy agy amelynek bizonyos részei, bizonyos idegpályái fejlettebbek mint más részek, akkor azoknak megfelelően fogsz gondolkodni, bizonyos érzelmi folyamatok könnyebben kialakulnak másokkal szemben. Nem vagyok nagy agyszakértő meg pszichológus sem, de valamilyen szinten érhető, hisz már egész pici korban meg lehet különböztetni a szomorú, visszahúzódó gyereket a mozgékony, hangoskodó gyerektől. Mitől ilyenek már kis korban ha nem születésüktől fogva ilyenek? Szerintem az optimista gondolkodásra hajlamos kell legyél, nem erőltetheted mindig a pozitív gondolatokat ha természetedtől fogva sok negatív gondolatod van, nem érzed őket magadénak, úgy érzed hogy becsapod magad. Legalábbis nálam igy megy. Meg amúgy se hiszed el őket ha pld rossz közérzeted van, sőt inkább csak hülyének érzed magad hogy rossz állapotodban milyen hihetetlen dolgokra gondolsz. Születni kell szerintem a sikerre, de persze akaraterővel javíthatsz a sorsodon egy bizonyos fokig.
2012. ápr. 19. 23:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!